IMAGINI ȘOCANTE / Accident rutier GRAV la ieșire din Mamaia. Un motociclist a lovit un pieton. Ambii au MURIT

3717
12

Articole de la același autor

Noapte tragică la Constanța. Doi bărbați și-au pierdut viața în urma unui accident rutier, produs aseară, în jurul orelor 21.30, la ieșire din stațiunea Mamaia către Năvodari. 

Marius Smada, de 37 de ani, din Năvodari, conducea o motocicletă pe DC 86, dinspre stațiunea Mamaia către localitatea Năvodari. La un moment dat, ajungând în dreptul unui marcaj pietonal, bărbatul nu a observat că pe trecerea de pietoni se afla un pieton, ci l-a lovit din plin pe Ion Radu, de 62 de ani, din Constanța, care se angajase în traversarea străzii în mod regulamentar.

În urma impactului deosebit de grav, pietonul a murit pe loc. Motociclistul a fost aruncat de pe autovehicul, s-a rostogolit pe carosabil de nenumărate ori, oprindu-se la câțiva zeci de metri de locul producerii tragediei. Șoferul motocicletei a fost transportat de urgență la spital în stare critică și, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, bărbatul a murit la spital.

Cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. 

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
radu
30 august 2013
primar incompetent

Drumul ce leaga Mamaia de Navodari nu este iluminat si se prezinta in conditii foarte proaste. De cum intri noaptea in Navodari te intorci in evul mediu, intuneric bezna, mii de maidanezi si mizerie, Navodariul este sinistru, bine ca a pus marmura si inox la unele scari. Cat priveste accidentul acesta, motociclistul merita sa moara, acesta isi facuse un obicei sa forjeze motorul pe acel drum in fiecare zi si noapte, mergea cu peste 150 de km/h, din pacate a luat cu el si un nevinovat.

ioan
30 august 2013
compensatii

www.victimeaccidente.ro Asociatia pentru Sprijinul si Protectia Victimelor Traficului Rutier-Sfantul Ioan (Bucuresti) va acorda in mod gratuit consultanta si reprezentare pentru obtinerea, in cel mai scurt timp, a despagubirilor banesti ce vi se cuvin, conform legii, de la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor. Ne puteti solicita sprijinul la adresa de e-mail [email protected] sau la telefon 0749830094. In acest caz familia pietonului decedat are dreptul la compensatii banesti. Suntem alaturi de dumneavoastra. Contactati-ne si ne deplasam noi la dv.

un cititor
30 august 2013
mda

ce sa va fac, cred ca intro oarecare masura sunt amandoi de vina. mergea ca nebunul (am mai scapat de unul) si nu te bagi sa treci strada daca auzi un nebun cu motorul turat ca se apropie.

masina gri B-35-HZO
30 august 2013
Sunt bengos, merg cum vrea muschii mei ,opresc pe carosabil apoi dau inapoi indiferent ca pot calca pietonii care coboara de pe trotuar pe trecere de pietoni sau carosabil,ce mai !!!sunt un smecher de smecher

Sunt fabricat in Romania fabricilor de permise de conducere

andrei
30 august 2013
pericol !

de altfel , motociclistii astia stiu sa demonstreze in fel si chip. zilele trecute era unul imbracat in paiatza si dansa pe nu stiu unde ca sunt ignorati in trafic. eu personal cred ca ei sunt un real pericol...toata lumea ii vede cum se strecoara printre masini...daca moare vreunul sar toti de cur in sus. pe pietoni cine ii protejeaza ?

noni
30 august 2013
parerea mea

Sunt verze in toate categoriile, pietoni, soferi, motociclisti. Ideea este ca fiecare trebuie sa faca ce are de facut. Pietonii sa nu se mai arunce fara se asigure, pe zebra sau nu, soferii sa nu se mai oftice ca se strecoara motoarele si motociclistii sa nu se mai creada nemuritori, ca nu sunt. Personal sunt sofer, am vrut motor dar nu m-a lasat sotia, in schimb pastrez respectul pt toti participantii la trafic, opresc si astept pietonii sa treaca, chiar daca oblig si alte masini sa opreasca ar atunci cand am motoare pe langa mine, le facilitez trecerea atat cat pot si le acord atentie pana trec, dar si ei aprecieaza respectul meu si ma saluta la randul lor. Trebuie armonie, cine face abuz, o ia in buza.

.
30 august 2013
S-a mai dus un donator de organe...

Pacat ca a luat cu el si un om nevinovat!

un fost motociclist
30 august 2013
!

Dupa doua accidente din vina altora, m-am lasat de mersul pe doua roti. Degeaba mergi prudent... Riderul in cauza...daca adapta viteza la conditiile de drum...poate se termina altfel. Dumnezeu sa-i ierte.

rares
31 august 2013
accident

adica merita moartea motociclistul ?? DC daca a vazut ca vine motociclistul a sarit repede pe trecere sa traverseze tu nu gandesti?i !!!! Daca e beznaa inseamna ca nu la vazut nu a avut nici pik de franare !!! MAI mare vina a avutoo pietonul !!! asa fac astia cu trecerea de pietoni sar ca broastele pe ea ...stai frate sa treaca masina vezi daca are intentia de franare si apoi treci, nu sari dintro data fara sa te asiguri

Răspuns la: primar incompetent
Adăugat de : radu, 30 august 2013
Drumul ce leaga Mamaia de Navodari nu este iluminat si se prezinta in conditii foarte proaste. De cum intri noaptea in Navodari te intorci in evul...
rares
2 septembrie 2013
accident

invatati sa adaptati viteza la conditiile de drum si veti avea accidente zero idiotilor

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4716 secunde