Imagini sfâșietoare! Durere fără margini la înmormântarea Melinei / Galerie FOTO

2922
7

Articole de la același autor

Cuminte, inteligentă și mereu cu zâmbetul pe buze - așa va rămâne micuța de 13 ani în inimile celor care au cunoscut-o. Zeci de oameni, rude, prieteni, colegi și localnici impresionați de sfârșitul tragic, au condus-o, ieri, pe ultimul drum, pe Flavia Melina Zăhărneanu. 


Zi tristă pentru familia și apropiații Melinei. Avea doar 13 ani și un viitor plin de succes în față. S-a stins din viață fără să aibă măcar o șansă. O complicație extrem de rară din cauza unei banale răceli a răpus-o. Ieri, zeci de persoane s-au strâns la Cimitirul Municipal pentru a-și lua adio. 


"Acum este acolo, sus" 


Melina era elevă în clasa a VII-a a Colegiului Național de Arte "Regina Maria". Cu toții și-o vor aminti ca o copilă liniștită, cea mai bună din clasă, olimpică, cu o voce de aur, care nu a făcut rău nimănui. 


Cu lacrimi în ochi, zeci de colegi, împreună cu părinții aces-tora, au condus-o pe ultimul drum, încă nevenindu-le să creadă că fata mereu jovială, cu zâmbetul pe buze, din ultima bancă, nu mai este. Nu înțeleg de ce nu o mai văd și se întreabă cine e vinovat pentru tragedie. 


"Încă nu pot să cred că nu mai este. Era tare bună și lua cele mai mari note. Toată lumea o iubea. Acum este acolo, sus, nimic nu mai poate să o aducă înapoi", a afirmat una dintre colegele Melinei. 


Tristețe și amărăciune 


Familia Melinei este devastată. Nu și-au putut lua ochii de la sicriul alb al fetiței nici măcar un moment. Au în minte un singur lucru: tinerețea ei a fost răpită mult prea devreme. Înmormântarea a avut loc la Cimitirul Municipal Constanța, acolo unde zeci de persoane au adus coroane și flori. 


"Familia este devastată. De fapt, cine nu e? O cunoșteam de când avea trei ani, era un înger, o fetiță minunată, mereu zâmbăreață, nu era bolnăvicioasă, nu avea probleme. Iar acum a plecat la îngeri. Mare păcat. Acum nu putem decât să fim alături de părinții ei", a povestit un apropiat al familiei. 


O răceală banală 


Melina s-ar fi simțit rău mai multe zile la rând și ar fi alertat-o pe mama sa, spunându-i că simte dureri în piept. Micuța însă ar fi spus că nu vrea să meargă la spital, pentru că "doctorii o vor omorî". Din nefericire, însă, tocmai lipsa unei păreri de specialitate a fost cea care a băgat-o în pământ. În noaptea de joi spre vineri s-a simțit din nou rău. Mama a alertat imediat ambulanța, însă medicii nu au mai putut face nimic. Copila s-a stins sub privirile neputincioase ale mamei. Medicii legiști au spus că este vorba despre o răceală puternică, unul dintre cazurile extrem de rar întâlnite. 


Comentează știrea

un cadru medical
10 martie 2014
?????

este foarte trist cand moare cineva,mai ales cand este vorba de un copil. Dumnezeu sa o odihneasca.totusi nu pricep cum fetita asa este prezentata ca inteligenta cand considera ca "doctorii o sa o omoare"??? ca sa nu mai vorbim de parintii,adulti.

ZED
10 martie 2014
...

informatiile sunt incomplete si de aici impresia ca este o neglijenta a parintilor. Lucrurile nu stau chiar asa. In primul rand Melina avea 14 ani,nu 13.Medicul de familie i-a prescris antibiotic si i-a recomandat o radiografie pulmonara,care i-a si fost facuta. Radiologul i-a dat rezultatul "pulmon normal"... La necropsie ,rezultatul a fost "insuficienta pulmonara"... Deci? Trageti concluziile domnule sau doamna cadru medical care ati facut comentariul. Nu ati invatat pana acum ca presa scrie doar din auzite? Ca nu au cu ce-si umple spatiile din ziare? Copila a fost o cu adevarat foarte inteligenta ,semanandu-le, fireste, parintilor. Va asigur ca nu erau niste ignoranti!

Miruna
10 martie 2014
am o curiozitate

de ce romanii,sigur nu ma refer la aceasta familie greu incercata si le doresc condoleante..dar romanii si est europenii in general cheltuie sume fabuloase pe inmormantari si tot tipicul si ''datina'' ,chiar si cei saraci incearca asta,in masura posibilitatilor lor..dar de ce cheltuie dupa ce oamenii mor si nu cheltuie banii pt a ramane in viata ,de ce nu aloca sanatatii m multi bani,?..adica la ce folosesc toate acele coroane si panglici ,acele slujbe si convoaie ?se zgarcesc la produse de igiena si la alimente de calitate ,se zgarcesc la a plati medicii m bine, de a inzestra cabinelte si spitalele,se zgarcesc la avea un stil de viata sanatos acceptand acest spatiu comun mizerabil dar cheltuie bani cu droaia dupa moarte

Miruna
10 martie 2014
desigur

.Medicul de familie i-a prescris antibiotic si i-a recomandat o radiografie pulmonara,care i-a si fost facuta. Radiologul i-a dat rezultatul "pulmon normal"... L

Răspuns la: ...
Adăugat de : ZED, 10 martie 2014
informatiile sunt incomplete si de aici impresia ca este o neglijenta a parintilor. Lucrurile nu stau chiar asa. In primul rand Melina avea 14...
marmen
10 martie 2014
incompetenta si ignoranta medicilor

Sustin spusele lui ZED, o cunosc personal pe mama fetitei. Incompetenta medicilor din Romania a provocat moartea fetitei, nicidecum ignoranta mamei si mama si bunicii fetitei sunt mai mult decat responsabili, iar Melina era lumina ochilor lor. Nicio secunda fetita nu a afirmat ca nu ar avea incredere in medici, iar pentru cei ce nu stiu cand a ajuns la specialist a solicitat sa se aseze pe un scauna pentru ca se simtea rau. verdictul specialistului a fost...... Nu stiu si nici nu pot pricepe cum pot face unii afirmati fara a stii despre ce este vorba. Domnule cadru medical nu pot sa spun decat RUSINE! Rusine sistemului medical din Romania, medicul respectiv a trebui sa plece din sistem

Răspuns la: ...
Adăugat de : ZED, 10 martie 2014
informatiile sunt incomplete si de aici impresia ca este o neglijenta a parintilor. Lucrurile nu stau chiar asa. In primul rand Melina avea 14...
ZED
10 martie 2014
incompetenta si ignoranta medicilor

Marmen, am vrut sa-ti dau un vot pozitiv , dar din greseala am atin pe cel negativ....scuze!!! Ignora-l

Răspuns la: incompetenta si ignoranta medicilor
Adăugat de : marmen, 10 martie 2014
Sustin spusele lui ZED, o cunosc personal pe mama fetitei. Incompetenta medicilor din Romania a provocat moartea fetitei, nicidecum ignoranta mamei...
fiz
10 martie 2014
melina

sunt de acord si sustin cele scrise de ZED. asa ca acest domn sau doamna cadru medical , inainte de a afirma ceva, sa se documenteze mai bine, nu sa-i invinuiasca pe parinti.

Răspuns la: ...
Adăugat de : ZED, 10 martie 2014
informatiile sunt incomplete si de aici impresia ca este o neglijenta a parintilor. Lucrurile nu stau chiar asa. In primul rand Melina avea 14...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6608 secunde