IMAGINI ȘOCANTE! Femeie spulberată pe o trecere de pietoni din CONSTANȚA! Șoferul beat și cu permisul suspendat a fugit!

6834
28

Articole de la același autor

UPDATE 02.01.2014, ora 19.00 - În urmă cu puțin timp magistrații Tribunalului Constanța au dispus arestarea lui BELU FLORIN GEORGE pentru 29 de zile.


Scene tragice în Constanța, în prima zi a noului an. O femeie și-a pierdut viața și o alta a ajuns de urgență la spital, după ce au fost spulberate de un autoturism, chiar pe trecerea de pietoni. Cei aflați în zonă spun că impactul a fost atât de puternic încât trupul femeii decedate a fost aruncat prin aer, iar un picior a fost găsit la câțiva zeci de metri. Accidentul a avut loc pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu.


UPDATE - În această dimineață, în jurul orelor 06.30, BELU FLORIN GEORGE, de 28 ani, a condus un autoturism pe bld. A. Lăpușneanu din mun. Constanța, dinspre str. I.L. Caragiale către bld. Tomis și ajungând la marcajul pietonal din dreptul Liceului de Telecomunicații a surprins și accidentat pe CIOCARDEL MAGDALENA, 59 ani și BUZARNA ALINA de 25 ani, care s-au angajat în traversarea bulevardului pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto.


Femeia coborâse dintr-un microbuz în stație, moment în care s-a angajat în traversarea străzii în mod regulamentar pentru a ajunge la Spitalul Județean, acolo unde soțul ei fusese internat în urma unei altercații. 


Soferul vinovat pentru producerea tragediei a fugit de la locul faptei, abandonându-și mașina la ieșire din Constanța către Ovidiu. Vinovatul s-a predat de bună voie polițiștilor. Acesta consumase alcool (0.99 mg / l alcool pur în aerul expirat) și avea permisul suspendat tot din cauza alcoolului. 




Comentează știrea

28 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Pintea
1 ianuarie 2014
Betiv-sofer incompatibile

Dumnezeu sa o odihneasca pe acesta femeie .Din ce in ce mai multi betivi,drogati si nebuni la volan. Cum ai calcat pe zebra mergi cu atentie .Daca soferul de pe prima banda opreste fii atent si al celelate benzi de circulatie -privirea sa fie indreptata spre sensul din care vin masinile .Niciodata sa nu te consideri in siguranta pe trecerea de pietoni,pana traversezi strada, fii foarte atent. Betivul primeste inchisoare cu suspendare iar tu ramai mutilat pe viata sau mai rau. In Constanta bulevardele sunt cu 6-8 benzi de circulatie si de parcare,iar din pacate trecerile de pietoni sunt greu de identificat noaptea- exemplu trecerile de pietoni de pe Soveja intre Eliberarii si Tomis .Se obisnuia ca noptea la treceri sa fie montat un bec portocaliu care lumina intermitent, de asemenea trecerile sun prost iluminate,daca nu cunosti zona greu iti dai seama ca urmeaza trecere de pietoni-sunt semne de circulatie dar daca in dreptul lor este stationat un autobuz sau un camion nu-l mai vezi.Pentru cel ce produce accident nu exista nici o scuza insa ar trebui analizate si cauzele si luate masuri.

h
1 ianuarie 2014
k

Vina e a betivului care a condus inconstient, dar si victimele trebuiau sa nu treaca asa aiurea fara sa se uite in stanga-dreapta, multi se baga pe trecere de parca ar fi niste idioti, vin alergand.

marius
1 ianuarie 2014
betiv-sofer incompatiile

foarte frumos comentariu pentru nr.1 trebuie foarte mare atentie chiar daca esti pe trecerea de pietoni ca se poate sa aibe si vreo defectiune tehnica masina,la cum se dau itp-urile la noi si poate ca soferul sa nu fie beat sau drogat. In cea ce ii priveste pe acesti indivizi si beti si drogati care dau peste oameni si mai ales treceri de pietoni inchisoare minim cu executare 7-8 ani

baciu
1 ianuarie 2014
cocalares

"Acesta consumase alcool (0.99 mg / l alcool pur în aerul expirat) și avea permisul suspendat tot din cauza alcoolului". Bulau tata, bulau cat incape! Sa fii sanatos si iubit de toti parnaiasii!

dr akon
1 ianuarie 2014
CAUZELE ACCIDENTULUI:

Prima-consumul excesiv de alcool plus conducerea autovehicolului in stare de ebrietate A doua-lipsa cu desavarsire a politiei rutiere pe strazi.Domnilor,locul vostru este pe strada nu in birouri.Nu ascunsi la japca,ci vizibili.Daca pe fiecare bulevard ar circula o masina de ce nu in permanenta,cu puncte fixe de observare a traficului,cu opriri prin sondaj CATE ACCIDENTE MORTALE S-AR EVITA?????????Dar nimeni nu face mimic.Stati la birouri,jucati solitaire,si faceti statistici.Prin neprofesionalismul si lipsa voastra de interes contribuiti din plin la aceste tragedii

Dr.Mengele
1 ianuarie 2014
Raspuns

Esti un bou cu tzatze,ar trebui vreo 300 de politisti rutieri numai in Constanța,numai vorbim de teritoriu,la Rutiera sunt vreo 60 -70 in tot județul si niciunul nu este Superman.Logistica este la pământ,Solitaire joci tu in grajd unde locuiești cu celălalte patrupede.Sictir.

Răspuns la: CAUZELE ACCIDENTULUI:
Adăugat de : dr akon, 1 ianuarie 2014
Prima-consumul excesiv de alcool plus conducerea autovehicolului in stare de ebrietate A doua-lipsa cu desavarsire a politiei rutiere pe...
Bellu Makedonu'
1 ianuarie 2014
Ce măăă, nu va convine ?...

Am spus si mai spun inca odata, acest makedoarmăn, fara niciun capatai ar trebui legat de masina si tarat pana-si da suflul, spurcat nenorocit cu neamul lor de spagari idioti.

dr akon
1 ianuarie 2014
Pt.Dr Mengele

CE nu ai inteles?Vorbeam de o masina cu DOI politisti in ea!Si sunt cam 4 Bulevarde unde se petrec asemenea accidente.De unde ai scos numarul de 300 de dirijori de trafic auto?Auzi logistica??? Da ce vreti un Lamborghini pentru fiecare,cu benzina nelimitat?Iar daca esti politist si pe deasupra cu un limbaj violent si admirator al unui criminal(numele cu care postezi)e bine.Siguranta cetateanului e la naiba!Caci de aceea te faci politist!!!

Men
1 ianuarie 2014
Asigurare....lipsa !

Multi vor mai muri pe trecerile de pietoni de acum incolo , pietonii nu stiu sa traverseze ( femeile sunt cele mai kamikaze ) atata timp cat sunteti inconstienti si nu va asigurati temeinic se vor gasi destui betivi , drogati , vitezomani , sau neatenti care sa va spulbere de pe zebra !

Oarecare
1 ianuarie 2014
Rezultatul atitor ani

Ani in care tot felul de tembeli bautzi, drogatzi, au scapat de Justitzie. Au facut accidente si au luat pedepse cu suspendare. Vinovatii: In primul rind ei, in al doilea rind Politia Rutiera care prin spagi sau relatii i-au facut scapati. Iar pe multi care nu au scapat de Politie, i-au scapat Justitia. asa ca mentalitatea cestor asasini urbani este una singura, las' ba ca scap eu. Pina cind absolut toti cei vonovati nu vor fi pedepsiti ca la carte, vom mai vedea, din nefericire, astfel de cazuri. La unguri de cind minimul unei amenzi este de citeva sute de euro, indiferent ce ai facut, sau indiferent cine esti rezultatele se vad. Daca ne apucam sa vorbim si de infrastructura urbana, cred ca numai Albania mai este in spatele Romaniei.

28 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Luni, 30 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : CARNAGIU pe șoselele din Constanța
Duminică, 29 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Tânără moartă într-un accident rutier
Sâmbătă, 28 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Cu mașina în gard, la Murfatlar
Marţi, 24 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Prietenul la volan se cunoaște
Pagina a fost generata in 0.6261 secunde