Video IMAGINI ȘOCANTE: Constănțeni MUTILAȚI și obligați să cerșească / VIDEO

2923
2

Articole de la același autor

Aproximativ un an au supravegheat polițiștii locali din Milano activitatea infracțională a două familii din județul Constanța, care au sechestrat și obligat să cerșească zeci de persoane. Mai mult, spun anchetatorii, potrivit presei italiene, pentru ca cerșetorii să aibă mai mult succes și să obțină mai mulți bani, erau schilodiți. Unui bărbat, cumpărat în urmă cu zece ani de la bunicul lui, sechestratorii i-ar fi tăiat un picior. Unei alte victime i-a fost secționată o mână. 


Victimele erau puse să cerșească în zonele Niguarda, Viale Fulvio Testi, Linate, Sesto San Giovanni, din Italia, pe stradă și în stațiile de metrou. Iar dacă nu se întorceau cu 30 - 50 euro pe zi, sechestratorii îi amenințau inclusiv cu cuțitele. O astfel de scenă a fost surprinsă de o cameră video de supraveghere a Poliției Locale Milano, iar imaginile au fost făcute publice în presă.

Autoritățile au dispus arestarea a 14 suspecți, iar victimele primesc asistența medicală și psihologică de care au nevoie.



Comentează știrea

alin
6 noiembrie 2014
angajari

Oferta locuri de munca pentru toti!Puteti lucra cand doriti,in timpul liber Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit imediat dupa finalizarea unui curs gratuit primit pe mail! Am expediat si primele castiguri!Lucrati 3 ore pe zi pe calculator (cunostinte minime) si incasati 300 dolari lunar!Castigul poate creste considerabil prin munca,rabdare si seriozitate!Pentru mai multe informatii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

Ion
6 noiembrie 2014
Exterinarea tiganilor

Este foarte greu sa se faca ceva atat timp cat marii politicieni sustin tiganii si comunitatea rroma pentru a primi voturile acestora. Dar trebuie sa existe inca un moment ,, ANTONESCU'' ca sa curete tara de spurcaciunile de tigani. Ar trebui iesit in strada si mers in grupuri mari in cartierele si locatiile pline de tigani pentru desfintarea lor de la cel mai mic la cel mai mare. Mergeti in maternitate si o sa observati rata natalitatilor. In saloane gasiti o romanca care a nascut si 4-5 tiganci si nu uitati romanca este la prima nastere iar tiganca mai are acasa 3-4 puradei. Iar primarul nostru le-a facut case sociale in buricul orasului si a infectat tot cartierul . Am ajuns sa ne fie rusine sa spunem peste hotare ca suntem romani din cauza nenorocirilor facute de tigani prin toate tarile. Strainii ne privesc pe noi romanii prin prisma celor facute de tigani . Asta este Romania si asta inseamna durereeeeeeeee.........

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Noiembrie 2013
Stire din Cetățenești : Cum ar putea fi descurajată cerșetoria
Pagina a fost generata in 0.9934 secunde