Video Imagini INCREDIBILE la Constanța / Trei polițiști au tăbărât pe managerul unui restaurant VIDEO

1975
4
Managerul unui restaurant din centrul Constanței acuză că a fost bruscat, astăzi, de trei polițiști locali și un om al legii îmbrăcat în civil, după ce s-au luat la harță din cauză că roțile uneia dintre mașinile de aprovizionare ale restaurantului au fost blocate pentru că era staționată neregulamentar.

Dacă, pe de o parte, polițiștii locali spun că au reacționat corect, patronii restaurantului, de origine italiană, și persoana care acuză că a fost agresată spun că s-a acționat abuziv.

Comentează știrea

radu
16 noiembrie 2011
Politia

Acestea nu sunt politisti. sunt niste marlani,....

Cristian S
16 noiembrie 2011
ABUZ

Acesti oameni nu fac parte din POLITIE. Sunt tot felul de dobitoci care au fost imbracati cu hainele statului degeaba. Nu stiu ce cauta ei in MAI. Daca s'ar face ordine in politie cred ca mai mult de 80 la suta ar zbura.... Toti pilosii si spagarii sa dispara din MAI. RUUUUUSIIINEE ROMANIA !!!!!

GEORGICA
16 noiembrie 2011
ABUZ

DOMNU CRISTIAN,U NICI MAKAR NU STII CE VB SI MAI SI COMENTEZI!DC AI FI STIUT SI TU POLITISTII LOCALI NU FAC PARTE DIN MAI.MAKAR ABTINE-TE.

cristina
17 noiembrie 2011
incredibil

numai in romania noastra draga se poate intampla asa ceva ...pana cand? politistii astia fac uz de abuz ptr ca sunt lasati,ca asa ne-am obisnuit sa tacem si sa inghitem . chiar nu exista nici o comisie care sa-i controleze si sa-i puna la locul lor ? sunt sigura ca putinele persoane cinstite care au mai ramas in tara asta ,sunt luate drept proaste ca na daca nu esti SMEKER FRATE esti luat de prost ;putin bun simt oamenilor si facetiva treaba cum trebuie ca ptr asta sunteti platiti din impozitele publice ,adica din banii cetatenilor

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Familie terorizată de un vecin
Joi, 03 Noiembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Acuze grave la Facultatea de Arte
Pagina a fost generata in 0.4283 secunde