Mai multe ştiri online:

IMAGINI incredibile cu șoferul care făcea drifturi în parcarea unui complex comercial

Ştire online publicată Vineri, 06 Aprilie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Un șofer care făcea drifturi în parcarea unui complex comercial din a fost somat de polițiștii din Sectorul 2 să oprească, însă din cauză că acesta a refuzat au fost folosite focuri de armă, scrie romaniatv.net
Șoferul care făcea drifturi în parcarea unui complex comercial din București va fi cercetat în stare de libertate, au decis procurorii, după expirarea ordonanței de reținere pentru 24 de ore emisă de către anchetatori.

Șoferul care făcea drifturi în parcarea unui complex comercial din București a fost reținut, iar poliția a oferit primele imagini cu momentul în care a fost prins.

Șoferul a fost audiat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Secția 2 Poliție, la finalul audierilor el fiind reținut.

Bărbatul a fost dus la Poliție vineri seară, după ce a fost prins de polițiști cu focuri de armă. El făcea drifturi în parcarea unui complex comercial.

”A fost somat verbal să se oprească, dar a refuzat și a continuat în aceeasi atitudine, fapt pentru care unul dintre agenții de poliție a utilizat armamentul din dotare, trăgând, după somație, foc în plan vertical”, au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei.

Nicio persoană nu a fost rănită și nu au fost înregistrate pagube materiale.

Polițiștii au mai stabilit că șoferul avea permisul suspendat, iar autoturismul nu era înmatriculat. ”La momentul În care Poliția l-a somat, mai mulți spectatori au încercat să intervină în favoarea conducătorului auto. Precizăm ca în zona complexului comercial se înregistrează un real fenomen, mulți tineri alegând să execute drifturi în acea zonă, fapt pentru care Poliția va interveni întotdeauna cu fermitate pentru protejarea tuturor cetățenilor care se afla în acel perimetru și sunt expusi unui real pericol de a fi răniți”, au mai precizat reprezentanții Poliției Capitalei, scrie romaniatv.net

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8266 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4020 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7046 secunde