Imagini dramatice! Grav accident rutier pe strada Traian. O șoferiță a lovit un biciclist, după care s-a răsturnat cu mașina în râpa portului! TREI VICTIME - Update

Miercuri, 12 Noiembrie 2014
6484
UPDATE - E. P., de 51 de ani se afla la volanul unei Honda Civic, într-o parcare. La un moment dat, când a ieșit în strada Traian, șoferița nu a acordat prioritate, astfel că l-a acroșat pe Alin Daniel Mocanu, de 32 de ani, care se deplasa pe bicicletă dinspre Gară către Consiliul Județean. În urma impactului, cel mai probabil pentru că s-a speriat, femeia a pierdut controlul volanului și a rupt gardul de protecție de pe marginea străzii Traian și a căzut cu mașina în râpa portului, adâncă de aproximativ zece metri. Din fericire, atât șoferița, cât și biciclistul, dar și Mihai Vlad, de 57 de ani, pasager în mașină, au fost transportați la spital cu răni ușoare. Medicii spun că starea lor este stabilă. UPDATE - Starea biciclistului accidentat este bună, la fel și cea a șoferiței. Pasagerul din dreapta este, însă, rănit. 


UPDATE - Înainte să cadă cu mașina în râpă, șoferița care se afla la volan a lovit un biciclist. Acesta din urmă a fost și el proiectat în râpă.


UPDATE - Șoferița conducea o mașină marca Honda. Aceasta a rupt gardul de protecție de pe marginea străzii Traian și a căzut în râpa portului.


Un accident rutier s-a petrecut, în urmă cu câteva minute, pe strada Traian din Constanța. Din primele informații se pare că un șofer s-a răsturnat cu mașina. Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3882 secunde