Imagini dramatice! Grav accident rutier pe strada Traian. O șoferiță a lovit un biciclist, după care s-a răsturnat cu mașina în râpa portului! TREI VICTIME - Update

6607
5

Articole de la același autor

UPDATE - E. P., de 51 de ani se afla la volanul unei Honda Civic, într-o parcare. La un moment dat, când a ieșit în strada Traian, șoferița nu a acordat prioritate, astfel că l-a acroșat pe Alin Daniel Mocanu, de 32 de ani, care se deplasa pe bicicletă dinspre Gară către Consiliul Județean. În urma impactului, cel mai probabil pentru că s-a speriat, femeia a pierdut controlul volanului și a rupt gardul de protecție de pe marginea străzii Traian și a căzut cu mașina în râpa portului, adâncă de aproximativ zece metri. Din fericire, atât șoferița, cât și biciclistul, dar și Mihai Vlad, de 57 de ani, pasager în mașină, au fost transportați la spital cu răni ușoare. Medicii spun că starea lor este stabilă. 



UPDATE - Starea biciclistului accidentat este bună, la fel și cea a șoferiței. Pasagerul din dreapta este, însă, rănit. 


UPDATE - Înainte să cadă cu mașina în râpă, șoferița care se afla la volan a lovit un biciclist. Acesta din urmă a fost și el proiectat în râpă.


UPDATE - Șoferița conducea o mașină marca Honda. Aceasta a rupt gardul de protecție de pe marginea străzii Traian și a căzut în râpa portului.


Un accident rutier s-a petrecut, în urmă cu câteva minute, pe strada Traian din Constanța. Din primele informații se pare că un șofer s-a răsturnat cu mașina. Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului. 

Comentează știrea

Ce inseamna masina noua adevarata
12 noiembrie 2014
Dai un ban dar stii ca face

Lasand la o parte accidentul si vina soferitei este de remarcat protectia oferita de masina, o Honda Civic de fabricatie recenta. Daca ar fi fost un Logan sau vreun Harb Bulgaresc nu ar fi scapat doar cu "rani usoare"!

sofer...
12 noiembrie 2014
mda...

femei la volan, se sperie instantaneu din orice, habar nu au ce pedale apasa... 90% din ele ar trebui sa foloseasca doar bicicleta, pt unele e prea mult si aceea :)

Mocanu Alin
12 noiembrie 2014
Accident

Eu sunt cel care a fost lovit de acea doamna,iar din ce a declarat ea,intai a spus ca vroia sa dea cu spatele sa faca loc cuiva sa iasa,cu toate ca masina a luat-o inainte,apoi a spus ca vrand sa calce frana,masina a accelerat,desi ea era convinsa ca a calcat frana.Am observat-o ca iese din parcare,dar n-am mai avut timp sa reactionez,crezand ca face stanga sau dreapta.M-a luat in plin si m-a proiectat prin gard direct in "prapastie".Masina a sarit peste mine rasturnanduse,aterizand pe plafon.Cand mi-am revenit dupa cazatura am incercat sa le ofer primul ajutor dar nu am reusit sa deschid portierele,lucru care l-au facut cei la ambulanta,fiind foarte promti.Mergeam inafara partii carosabile,la mica distanta de gardul de plasa,pe partea cu marcajul alb.Se putea termina mult mai rau pentru toti,eu am scapat doar cu o cusatura la picior,o rana la cap nu chiar grava si ceva dureri la spate.

Mocanu Alin
13 noiembrie 2014
Accident

Si nu a fost vorba ca a acordat sau nu prioritate.In momentul in care ea a iesit in strada Traian,nu se afla nici un alt vehicul in apropiere.Pur si simplu ea a venit glont din parcare spre valea portului, nu a avut nici o intentie sa traga stanga sau dreapta.Sunt curios de cat timp are masina asta hidramata,sau de cand avea masina mai bine zis acum.Ieri spusesem ca sunt relativ ok.Azi insa,au inceput durerile musculare,diverse locuri.Fracturi sau alte probleme nu am la prima examinare care mi-a fost facuta la urgenta.

alex
15 noiembrie 2014
permis suspendat pe viata

..asemenea persoane nu ar mai trebui sa circule in viata lor la volan. sper ca are macar dosar penal pentru vatamare. daca nu te sfatuiesc sa faci tot posibilul sa il "obtina". nu de alta,dar se putea termina mult mai rau.. si cred ca ea nu constientizeaza..

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier  pe Șoseaua Mangaliei
Duminică, 09 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în Constanța. O victimă!
Marţi, 11 Noiembrie 2014
Stire din Sănătate : "Donează pentru cei care Salvează!"
Pagina a fost generata in 0.5868 secunde