IMAGINI DEZOLANTE din apartamentul femeii care a căzut de la BALCONUL CUPRINS DE FLĂCĂRI! Se caută ajutor pentru RENOVARE!

Vineri, 23 Aprilie 2021, 13:55
1244


Asociația Oamenilor de Afaceri Constănțeni au făcut publice, în mediul online, o serie de imagini surprinse în apartamentul situat într-un bloc de pe Bulevardul Mamaia, din Constanța, unde la jumătatea lunii februarie a avut loc o tragedie. Reamintim că, pe 16 februarie, un incendiu devastator, care s-a extins cu repeziciune, a izbucnit în locuința aflată la etajul șase al imobilului. Cei doi proprietari, soț și soție, au ieșit din apartament, dar femeia s-a întors pentru a lua un laptop. Gestul a fost fatal. Din cauza fumului gros și a flăcărilor puternice, s-a refugiat pe balcon, s-a agățat de marginea balustradei, de unde a căzut în gol, decedând la fața locului. 
Din primele informații, incendiul a izbucnit de la câteva lumânări aprinse în memoria fiului celor doi, decedat în urmă cu o lună, în străinătate. 
În prezent, Asociația Oamenilor de Afaceri Constănțeni caută o firmă de construcții pentru realizarea reparațiilor necesare. 
„Asociația noastră pune la dispoziție toate materialele necesare pentru renovarea apartamentului, serviciile firmei de construcții vor fi contra cost”, se arată în anunț. 
Pagina a fost generata in 0.2019 secunde