IMAGINEA ZILEI / PE AICI TREBUIE SĂ CIRCULE PIETONII! PRINTRE MAȘINI ȘI BICICLETE

664
IMAGINEA ZILEI / PE AICI TREBUIE SĂ CIRCULE PIETONII! PRINTRE MAȘINI ȘI BICICLETE - caleacraiovei40-1533815088.jpg

Articole recomandate

După o întârziere de câteva zile, cauzată de incompetența edililor locali, nu de căldură - așa cum afirma viceprimarul Sorin Apostoliceanu, Calea Craiovei a fost parțial deschisă circulației. Parțial, pentru că breteaua de legătură spre dreapta, care intersectează bulevardul Frații Golești, rămâne în continuare închisă.



Piteștenii se pot bucura de infrastructura "modernă", tuturor participanților la trafic fiindu-le create condiții "optime". Cei mai bucuroși sunt bicicliștii, care au o bandă dedicată pe sensul de coborâre, unică în România, cu lățime variabilă (1.30 - 2.65 metri). Lățimea nu este singurul element de unicitate, un altul, este reprezentat de faptul că aceasta este plasată după zona pietonală, ordinea fiind: carosabil, zona pietonală, pistă pentru biciclete.

Având o pistă pentru biciclete atât de generoasă, pentru pietoni a mai rămas un spațiu de doar 0.75 metri, plasat în imediata vecinătate a părții carosabile. Mulți dintre piteștenii au crezut (în prima fază) că marcajele au fost executate greșit. Ulterior, când au aflat că nu este o greșeală, i-au "felicitat" pe edilii piteșteni pentru spiritul inovator de care au dat dovadă, scriu jurnaliștii de la stiridearges.ro




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6977 secunde