€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

IMAGINEA ZILEI / De teama hoților, își urcă bicicleta la etajul IV, cu scripeți

Ştire online publicată Joi, 18 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
sursa foto: realitatea.net
IMAGINEA ZILEI / De teama hoților, își urcă bicicleta la etajul IV, cu scripeți - bicicleta41068x80129026200-1555589158.jpg
Ajuns la capătul răbdării după ce a rămas până acum de trei ori fără bicicletă, un bărbat de 50 de ani din Bacău a găsit o modalitate originală ca să scape de hoți, scrie Realitateadebacau.net.


Sătul să tot urce cu bicicleta în spinare patru etaje, Vasile Apostol a pus la punct un sistem care să îl scutească de această corvoadă zilnică și a realizat un sistem cu scripeți pe care să îl poată controla din casă.


Cu ajutorul unei șufe metalice lungi de 30 de metri poate urca și coborî bicicleta care este prinsă de peretele unei clădiri învecinate.


Astfel reușește să ridice bicicleta la câțiva metri înălțime și să țină la distanță răufăcătorii. De un an de când a montat sistemul spune că nu a mai fost nevoit să își cumpere bicicleta nouă și acum poate să își economisească banii.


„Deocamdată e a treia bicicletă pe care o pierd și am gândit sistemul antifurt în așa fel încât să nu mai ajungă băieții la ele. Până acum am pus lanțuri și lacăte, dar le-au furat cu tot cu biciclete. Tot pârjolesc prin zonă. Ca lăcustele”, spune inventivul băcăuan, citează realitatea.net


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9652 secunde