IMAGINEA ZILEI / AVEM PRIMA TRECERE DE PIETONI 3D!

2379
IMAGINEA ZILEI / AVEM PRIMA TRECERE DE PIETONI 3D! - treceredepietoni3d2-1510299011.jpg

Articole recomandate

După ce zilele trecute Islanda se mândrea cu o invenție care să-i disciplineze pe șoferii vitezomani, iată că nici țara noastră nu este mai prejos. 






Buzăul a ieșit din anonimat cu singura trecere de pietoni 3D din țară, anunță viceprimarul Ionuț Apostu. Ideea a fost pusă în practică pe strada Bucegi, în apropierea Liceului de Arte Margareta Sterian, de elevii și profesorii acestei unități de învățământ. Angajații Urbis Serv au șters încă de dimineață vechea trecere de pietoni, iar artiștii au pictat-o pe cea nouă, împrimându-i efectul de trei dimensiuni.

"Buzăul merită să iasă din anonimat și prin diverse forme de exprimare edilitară sau artistică să arătăm că avem cu ce ne mândri! Mulțumesc din suflet profesorilor și elevilor Liceului de Arte Margareta Sterian care au realizat o trecere de pietoni 3D, (unicat în România după informațiile mele). Deși rolul său este de prevenire a accidentelor, poate constitui și un punct de atracție pentru vizitatori!", a scris pe pagina sa de Facebook viceprimarul Apostu, scrie ziaruldebuzau.ro






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1695 secunde