ILIE NĂSTASE, două dosare penale în doar câteva ore! A fost oprit DIN NOU de polițiști

2196
ILIE NĂSTASE, două dosare penale în doar câteva ore! A fost oprit DIN NOU de polițiști - 5484442mediafaxfotoandreeaalexan-1527247079.jpg

Articole recomandate

Ilie Năstase a fost oprit din nou de Poliția Rutieră, în timp ce conducea un scuter. Năstase riscă un al doilea dosar penal, având permisul reținut de polițiști.

Fostul tenismen are un nou dosar penal pentru conducere fără permis! Plecat de la Spitalul Floreasca, de unde și-a luat certificatul medico-legal, fostul tenismen a fost din nou oprit de polițiști. Și pentru că avea permisul reținut, polițiștii l-au ridicat din nou și l-au dus la secție.

Înconjurat de jurnaliști și însoțit de un polițist de la Rutieră, Năstase a spus, înainte de a se urca în mașina poliției: "M-a oprit și a zis că am trecut pe roșu când era verde... Nu am trecut pe culoarea roșu. Dacă mergi înainte, e roșu, dacă faci drepta, era verde și eu făceam dreapta. Mergem la pușcărie...la Jilava".

UPDATE. Reacția Poliției Rutiere

Poliția Rutieră a venit cu precizări, într-o conferință de presă, legat de dublul incident în care a fost implicat fostul tenismen.

Potrivit polițiștilor, la primul incidenta fost necesară urmărirea și blocarea mașinii lui Ilie Năstase, acesta plecând fără acceptul agentului rutier:

"Conducătorul auto a oprit inițial, după care, în urma unor discucții sumare cu agentul de poliție care a solicitat documentele pentru control, s a pus în mișcare, făra acceptul acestuia, fiind necesara urmărirea și oprirea în trafic, prin blocarea acelui autuvehicul.Agentul a solicitat sprijinul unui alt echipaj pentru dispunerea măsurilor necesare în astfel de situații. Find oprit, i s-a cerut să se legitimize, emana vapori de alcool, i s a cerut să se supună testării...Persoana a refuzat acest lucru, a devenit agresiv, manifestând o atitudine neprincipială față de colegii noștri și față de o conduita socială corectă", au declarat oficialii din Poliția Rutieră.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2074 secunde