"Iepurașul Norocos", un nou loz lansat de Loteria Română

238
Loteria Română lansează lozul "Iepurașul Norocos", un produs cu câștiguri în valoare totală de peste 1,1 milioane de lei și două autoturisme, informează compania, conform Agerpres. Un număr de 149.995 de câștiguri în bani în valoare totală de 1.109.350 de lei sunt incluse în această ediție de lozuri randalinate, menționează Loteria Română.

Lozul "Iepurașul Norocos" poate fi achiziționat exclusiv din agențiile Loteria Română și oferă persoanelor interesate șanse duble de câștig, prețul unui astfel de loz fiind de numai 4 lei. Jucătorii care aleg lozuri "Iepurașul Norocos" necâștigătoare le pot reutiliza la extragerea specială a lozurilor necâștigătoare, organizată de Loteria Română în data de 18 aprilie, ocazie cu care va avea loc și tragerea la sorți a celor două autoturisme oferite drept premiu în cadrul acestei ediții.

Lozurile necâștigătoare "Iepurașul Norocos" vor fi colectate în agențiile Loteriei Române din București până în data de 15 aprilie 2020 și în agențiile din restul țării până pe 13 aprilie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 12 Septembrie 2019
Stire din Social : Noi câștiguri la Loto
Miercuri, 11 Septembrie 2019
Stire din Social : Noi câștiguri la Loto
Pagina a fost generata in 0.333 secunde