Iepurașul ajunge mai devreme la City Park Mall

218
Iepurașul ajunge mai devreme la City Park Mall - arkypastecugetliber1920x1100-1555585183.jpg

Articole recomandate

  • Petrecere cu pinguinul Arky și întâlnire cu Iepurașul de Paște
 

Constanța, 18 aprilie – În asteptarea Iepurașului, City Park Mall îi răsfață pe copii cu 2 weekenduri pline de distracție, concursuri și cadouri. Pe 20 și 21 aprilie, micuții vor fi întâmpinați în piațeta liftului panoramic de la nivelul -1 de către cel mai simpatic și prietenos pinguin de uscat din Constanța – Arky. Iar el nu vine singur, ci însoțit de prietenii săi, Frumoasa și Bestia, Albă ca Zăpada și Piticul Bâlbâit.

Astfel, sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 16:00 și până la 19:00, toți copiii care vin în City Park Mall se vor putea distra alături de simpaticele mascote, care le vor picta fețele în culorile primăverii, îi vor învăța pași de dans și vor crea împreună decorațiunile necesare petrecerii.

A doua zi, pe 21 aprilie, în același interval orar, pinguinul Arky le-a pregătit micuților noi surprize. "Capra cu 3 iezi" este povestea pe care ei o vor putea urmări în cadrul teatrului de păpuși, în timp ce Albă ca Zăpada și Piticul Bâlbâit îi așteaptă cu un super atelier de "floricultură". Copiii vor învăța prin joc de ce protecția mediului și reciclarea sunt importante, prin crearea de buchete de flori din materiale neconvenționale.

Distracția va continua și în cele două zile dinaintea Paștelui, atât vineri, 26 aprilie, cât și sâmbătă, 27 aprilie, cand copiii sunt așteptați în City Park Mall, în intervalul 16:00-19:00, cu o nouă serie de surprize special pregătite pentru ei. Cei mici, împreună cu familiile lor, sunt invitați să se imortalizeze în cele mai haioase ipostaze, în cadrul photo corner-ului tematic pregătit pentru ei și, la final, să ia fotografia magnetică acasă. De asemenea, utilizându-și îndemânarea și creativitatea, cei mici vor crea figurine inedite din nisip kinetic, care nu se împrăștie și nici nu rămâne în haine. Nu vor lipsi nici de această dată picturile pe față, precum și un animator care le va modela copiilor baloane colorate în diferite forme. Și, pentru că știe că au fost cuminți, Iepurașul îi va aștepta cu o mulțime de bunătăți: vată de zahar, popcorn și alte surprize delicioase.

Mai multe informații despre cele două weekenduri de distracție pentru copii pot fi aflate de pe site-ul City Park Mall, precum și de pe pagina de Facebook.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9839 secunde