Iepurașul a venit la familii defavorizate, din Constanța

96
Iepurașul a venit la familii defavorizate, din Constanța - img20190427wa0005-1556367560.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Secției 5 Rurală Cogealac au "descins" nu la hoți, așa cum v-au obișnuit ci, de această dată, la familiile defavorizate de pe raza de activitate. Polițiștii au împărțit cadouri, în spiritul sărbătorilor pascale, și i-au făcut fericiți pe copiii care, cu ochii în lacrimi, nici nu mai sperau să vină iepurașul. 


Emoție, veselie, uimire și multe zâmbete - acestea sunt cuvintele care ar putea decrie starea de spirit pentru 43 de copii din localitățile Fântânele, Cogealac, Mihai Viteazu și nu numai. 
Polițiștii Secției 5 Rurală Cogealac, cei care veghează și au grijă de locuitorii de pe raza de competență s-au gândit, cu ocazia sărbătorilor pascale, să le facă o bucurie copiilor care provin din familii nevoiașe. Copii modești, pentru care cele mai de preț cadouri constau în hainele deja folosite de frații mai mari, pentru care singura șansă de a izbuti este să aibă rezultate deosebite la învățătură. Copii sfioși, cu mult bun simț, care îi privesc atent pe polițiști și le admiră uniforma și repetă, continuu, aceleași cuvinte: "Vreau să devin și eu polițist când voi fi mare!". 
Copiii i-au perceput pe polițiști ca fiind ajutoarele iepurașului, de care unii auziseră doar în povești. Pentru 12 familii de pe raza Secției 5 Rurală Cogealac, a venit Paștele, încărcat cu cadouri: alimente, haine, dulciuri, jucării și multă fericire pe chipuri. 
În schimbul darurilor primite, la rândul lor, copiii le-au oferit polițiștilor zâmbete și îmbrățișări. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.744 secunde