Iată decizia prin care fostul polițist, care și-a omorât mama, a fost eliberat din închisoare

445

Articole de la același autor

Fostul polițist Marius Ionuț Magda, care și-a ucis mama, a fost condamnat la doi ani de închisoare, după ce, în 2010, a încercat să violeze o tânără în Parcul Tăbăcărie. Pe 15 februarie 2012, el a cerut Judecătoriei Medgidia, prin dosarul 1148/256/2012, liberarea condiționată. Iar potrivit rudelor, mama lui l-a susținut.

După numai două zile, magistrații din Medgidia au respins ca nefondată solicitarea. Tânărul a formulat recurs, iar dosarul a ajuns în atenția magistraților Tribunalului Constanța.

Pe 22 martie, magistrații dispun eliberarea din penitenciar a fostului deținut. Iată ce se stipulează în soluția dată de judecători:

"Admite recursul declarat de recurentul condamnatul Magda Marius Ionuț, deținut în Penitenciarul Poarta-Albă , împotriva sentinței penale nr.394 din 17 februarie 2012 pronunțată de Judecătorie, în dosar nr. 1148/256/2012. Casează sentința penală recurată și rejudecând cauza dispune: admite propunerea de liberare condiționată.

Dispune liberarea condiționată de îndată a condamnatului Magda Marius Ionuț pentru restul de pedeapsă, de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 1074/2011 emis în baza sentinței penale nr.632/2011 a Judecătoriei Constanța dacă nu este reținut sau arestat în altă cauză.

Înlătură din sentința penală recurată dispozițiile contrarii prezentei decizii penale privind fixarea termenului la data de 16 aprilie 2012 cât și obligarea condamnatului la plata sumei de 200 lei, reprezentând cheltuieli judiciare în folosul statului. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân atât pentru fondul cauzei cât și în recurs în sarcina acestuia (din care suma de 100 lei în recurs - reprezentând onorariu avocat din oficiu în favoarea Baroului Constanța se avansează din fondurile Min.Justiției). Definitivă".

Tânărul în vârstă de 30 de ani a fost eliberat din închisoare după executarea a două treimi din pedeapsă. La nouă zile după ce a fost eliberat, el și-a înjunghiat mama în zona gâtului, de mai multe ori. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3233 secunde