Iată cine va conduce Poliția Constanța!

1012
1
Iată cine va conduce Poliția Constanța! - numireipj1-1310158331.jpg

Articole de la același autor

De vineri, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța (IPJ) are, oficial, un nou inspector șef, în persoana comisarului șef Valentin Burlacu.
La evenimentul desfășurat cu această ocazie la sediul IPJ au participat inspectorul general al IGPR, chestorul de poliție Liviu Popa și adjunctul șefului IPJ, Adrian Rapotan.
"Nădăjduiesc ca echipa pe care o vor face (n.r. Valentin Burlacu și adjunctul său, Camil Manea) să găsească soluții de creștere a gradului de siguranță, de îmbunătățire a mediului de lucru și de intrare într-o stare de normalitate, pe care o așteaptă în primul rând polițiștii din Constanța, dar și cetățenii", a declarat chestorul Liviu Popa, care, mai în glumă, mai în serios a precizat că actuala conducere va sta la cârma IPJ Constanța mai bine de cinci ani.
Noul inspector șef are un mesaj clar, în special pentru subordonați: "Doresc să fim o echipă!".
"Sunt convins că avem de parcurs un drum extrem de greu. Îmi doresc să readuc spiritul de echipă existent odată la IPJ Constanța și sunt convins că împreună vom fi foarte puternici", a precizat Valentin Burlacu.

Comentează știrea

Marinescu
10 iulie 2011
Sa fim seriosi!

ACTUALA ECHIPA VA STA PANA LA ALEGERILE DE ANUL VIITOR. DACA VOR PRINDE 9 LUNI E MARE MIRAREA. ODATA CI SCHIMBAREA COMANDANTULUI POLITIEI NATIONALE SI A PREFECTULUI "SE VOR PREDA" SI NOUA ECHIPA...

Articole pe aceeași temă

Joi, 28 Aprilie 2011
Stire din Eveniment : Înarmați până în dinți
Pagina a fost generata in 0.5292 secunde