Iată ce activități vor desfășura polițiștii în următoarele zile

289
Iată ce activități vor desfășura polițiștii în următoarele zile - conferintaipj14-1348514187.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța desfășoară cea de-a șaptea ediție a Campaniei naționale, "Săptămâna Prevenirii Criminalității", sub deviza "Implică-te pentru siguranța comunității tale".


În această perioadă polițiștii, alături de parteneri și elevii voluntari, vor desfășura acțiuni structurate pe diverse domenii de prevenire, precum prevenirea victimizării minorilor, siguranța rutieră sau prevenirea infracțiunilor de furt.

Astfel, azi, 25 septembrie, po-lițiștii constănțeni vor acționa pentru prevenirea delincvenței juvenile. Oamenii legii se vor deplasa la Școala "Dan Barbilian", unde vor împărți materiale informative și vor avea discuții interactive cu copiii, despre noțiunile de educație rutieră. Mâine, 26 septembrie, oamenii legii vor organiza activități pentru prevenirea furturilor din locuințe și din auto, punând accent pe conștientizarea și combaterea acestui fenomen, care a luat amploare în ultimul timp. Joi, 27 septembrie, polițiștii se vor concentra pe prevenirea violenței și a tâlhăriilor. Se vor organiza dezbateri și, de asemenea, polițiștii vor pune la dispoziție materiale informative și sfaturi îm-potriva acestor infracțiuni. Ultima zi a campaniei, vineri, 28 septembrie, este dedicată siguranței rutiere. Oamenii legii vor ieși pe principalele artere, unde vor organiza manifestări și activități pentru a preveni și a combate principalele probleme, adică neacordarea de prioritate, neacordarea de prioritate pentru pietoni și traversarea neregulamentară.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4934 secunde