Iarna și-a reintrat în drepturi. Cum au acționat autoritățile în județ

295
Iarna și-a reintrat în drepturi.  Cum au acționat autoritățile în județ - iarna-1486660915.jpg

Articole de la același autor

Utilajele RAJDP au acționat, ieri, pe drumurile județene din zona localităților Dunărea, Ion Corvin, Cernavodă, Topalu, Băneasa, Cobadin, Negrești și Negru Vodă. S-a acționat cu mașini dotate cu lamă, iar oamenii legii recomandă viteză redusă și atenție sporită din cauza condițiilor de lunecuș în mai tot județul Constanța.

În ceea ce privește traficul feroviar, au fost înregistrate întârzieri sem-nificative (peste 60 de minute) ale unor trenuri de pe ruta Brașov-Constanța. De asemenea, din cauza poleiului, au fost impuse restricții de viteză, până la 80 km/h, pe tronsoanele Constanța - Valu lui Traian și Fetești - Dragoș Vodă, anunță Ministerul Afacerilor Interne.

v v v

De asemenea, potrivit reprezentanților MAI, în ultimele 24 de ore, la nivelul județelor afectate, au intervenit peste 3.500 de efective ale Ministerului Afacerilor Interne cu 1.676 mijloace și 168 lucrători cu 84 mijloace din cadrul autorităților locale, pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice periculoase.

La nivelul CNAIR s-a acționat cu 1.091 de utilaje, fiind utilizate 9.550 tone de material antiderapant (sare și nisip) și 29 tone de soluție chimică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2742 secunde