Mai multe ştiri online:

IARNĂ ÎN CONSTANȚA / Plecați la drum? IATĂ CUM SE CIRCULĂ PE DRUMURILE JUDEȚENE

Ştire online publicată Duminică, 30 Noiembrie 2014. Autor: Florentina BOZÎNTAN - DUMITROV
În această dimineață, angajații Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale au acționat pe drumurile din județul Constanța, împrăștiind materiale antiderapante pe sectoarele unde exista riscul formării lunecușului și poleiului.


„De asemenea, împotriva depunerii poleiului și a zăpezii pe suprafața părții carosabile se acționează pe întreaga rețea de drumuri naționale și autostrăzi cu utilaje de deszăpezire și materiale antiderapante (sare, nisip, CaCl2, alte produse chimice cu efecte de degivrare), conform normelor în vigoare. O altă măsură de prevenire a evenimentelor rutiere cauzate de fenomenele meteo menționate mai sus, se referă la monitorizarea modului în care își desfășoară activitatea firmele angajate de CNADNR SA pentru întreținerea pe timp de iarnă a rețelei de drumuri naționale și autostrăzi. În acest context, CNADNR SA recomandă tuturor participanților la trafic să pornească la drum doar cu autovehicule echipate cu pneuri de iarnă, săculeț cu material antiderapant și lopată, să aibă o conduită preventivă în trafic, să folosească cât mai mult frâna de motor și să evite depășirile acolo unde nu există suficient spațiu și suficientă vizibilitate pentru a fi executate în condiții de maximă siguranță.


Rugăm participanții la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării rețelei de drumuri naționale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360. 


De asemenea, reamintim participanților la trafic că pot furniza și obține informații despre starea rețelei de drumuri naționale și autostrăzi la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România
SA www.cnadnr.ro”, au precizat reprezentanții companiei.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8619 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4041 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2961 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8537 secunde