Iarna afectează traficul rutier!

180
Iarna afectează traficul rutier! - ddd-1577614624.jpg

Articole recomandate

Traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă pe drumuri din 17 județe. Plouă pe o porțiune a Autostrăzii Soarelui, iar pe un alt sector și pe autostrada A4 Ovidiu – Agigea este lapoviță, transmite Digi 24.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, traficul rutier se desfășoară îngreunat pe mai multe artere rutiere din județele Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău, Vaslui, Covasna, Vrancea, Buzău, Brașov, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Sibiu, Vâlcea, Gorj și Hunedoara, din cauza viscolului și a stratului de zăpadă depus pe suprafața de rulare, vizibilitatea fiind redusă din cauza condițiilor meteorologice.

Pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsonul kilometric 10 (București) – 35 (Fundulea) plouă, carosabilul fiind umed, iar între localitatea Fundulea și județul Constanța, dar și pe autostrada A4 Ovidiu – Agigea, sunt precipitații mixte, carosabilul fiind umed, fără depuneri de zăpadă pe partea carosabilă (temperaturi pozitive).

Se acționează cu material antiderapant, iar echipajele de poliție rutieră sunt prezente pentru a preveni producerea unor evenimente nedorite. Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu mare atenție și cu viteză redusă, să folosească luminile de întâlnire și fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4533 secunde