Și pentru a se intra la Școala de Poliție se dă șpagă

482
Și pentru a se intra la Școala de Poliție se dă șpagă - 646x404-1379882014.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție cercetează două persoane - Ana Gabriela Voicu, fost ofițer și cadru didactic al Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina, și Mihail Micu, fost agent de poliție - pentru trafic de influență. 

Potrivit anchetatorilor, în cursul acestei luni, cei doi inculpați i-au pretins unei persoane nu mai puțin de 75.000 de euro, pentru ca în schimb să intervină pe lângă responsabilii din cadrul Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr". 

"Voicu Ana Gabriela a lăsat să se creadă că are influență pe lângă aceștia, astfel încât persoana de la care s-au pretins banii și alți doi candidați, respinși la concursul de admitere de luna aceasta, să fie admiși în această unitate de învățământ. Suma totală pretinsă a reprezentat câte 25.000 de euro pentru fiecare candidat.

Remiterea sumei de 3.000 de euro, din cea pretinsă, a fost surprinsă în urma unei proceduri flagrante realizate pe 20 septembrie, de procurorii DNA Ploiești", se arată în comunicatul transmis de anchetatori. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4598 secunde