Și-a ucis soția în vârstă de 26 de ani, apoi a încercat să se sinucidă intrând cu mașina într-un stâlp

471
Și-a ucis soția în vârstă de 26 de ani, apoi a încercat să se sinucidă intrând cu mașina într-un stâlp - crimatinerigorj1496414600-1527143897.jpg

Articole recomandate

Un tânăr în vârstă de 29 de ani și-a ucis soția de 26 de ani, joi dimineața, într-un apartament din Timișoara, în urma unei dispute, iar apoi a încercat să se sinucidă, tăindu-se cu cuțitul în zona abdomentului, după care s-a urcat în mașină și a intrat cu toată viteza într-un stâlp.

Crima a avut loc în apartamentul celor doi tineri, aflat într-un bloc de pe Calea Martirilor din Timișoara.

Din primele informații, tânărul de 29 de ani și soția acestuia, de 26 de ani, au început să se certe. În momentul în care femeia i-a spus că vrea să se despartă, bărbatul a luat un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori în spate.

După ce a comis crima, tânărul de 29 de ani a încercat să se sinucidă și cu un cuțit și-a provocat răni în zona abdomenului. Văzând că nu reușește, s-a urcat în mașină și cu toată viteza a intrat într-un stâlp aflat pe Calea Lugojului.

O persoană a sunat la 112, iar în momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, bărbatul le-a spus că și-a omorât soția.

Bărbatul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Municipal Timișoara, fiind supus unei intervenții chirurgicale.

Între timp, mai mulți polițiști s-au deplasat la locuința celor doi tineri, unde au găsit-o pe femeie decedată, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.336 secunde