Și-a înscenat propria tâlhărie și și-a pus soția să sune la 112, după ce a pierdut banii la jocuri de noroc

604
Și-a înscenat propria tâlhărie și și-a pus soția să sune la 112, după ce a pierdut banii la jocuri de noroc - tanariasiinscenaretalharie-1552560065.jpg
Un bărbat în vârstă de 34 de ani este anchetat de polițiști pentru că și-ar fi înscenat propria tâlhărire, după ce ar fi pierdut banii la jocurile de noroc, iar apoi și-a determinat soția să sune la numărul unic de urgență 112.

"În urma sesizării, la fața locului s-a deplasat o ambulanță și o echipă de polițiști. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Din cercetările efectuate ulterior, s-a constatat că bărbatul de 34 de ani ar fi determinat-o pe soția sa să sesizeze instituțiile competente cu privire la faptul că, în timp ce el s-ar fi aflat în scara blocului, ar fi fost victima unei infracțiuni de tâlhărie calificată. În timpul audierilor, bărbatul a susținut faptul că ar fi fost victima infracțiunii. Totodată, s-a constatat că aspectele relatate de bărbat nu sunt reale, iar acesta și-ar fi înscenat furtul și actele de violență", a declarat ag. Ioana Buștiuc, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, citează Agerpres.

Conform sursei citate, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare.

Surse din rândul anchetatorilor susțin că de fapt bărbatul ar fi pierdut banii la păcănele, iar pe imaginile surprinse de camerele de luat vederi din scara blocului se vede cum acesta își înscenează tâlhărirea, scrie Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.9386 secunde