€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Și-a înjunghiat iubita, din gelozie

Ştire online publicată Sâmbătă, 05 Septembrie 2015. Autor: Andra RAFTU
Alcoolul și gelozia i-au luat mințile unui bărbat de 39 de ani, din Constanța. Un apel la 112 anunța, joi seară, că pe strada Interioară 2, a avut loc o agresiune și o persoană a fost înjunghiată. Anchetatorii au stabilit că scandalul a avut loc între doi concubini.

Oamenii legii spun că Remus Pascaru, în vârstă de 39 ani, din Murfatlar, și-a înjunghiat iubita, Anișoara A., de 58 de ani. Verificările au stabilit că agresorul consumase alcool și totul a pornit după o ceartă pe fondul geloziei. La fața locului, au ajuns polițiștii constănțeni și cadrele medicale. Femeia a fost transportată imediat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru îngrijiri medicale de specialitate. Aceasta a fost internată cu diagnosticul „plagă înjunghiată abdominală”, fiind internată la Clinica de Terapie Intensivă.

Cazul a ajuns în atenția ofițerilor Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. Anchetatorii urmează să stabilească împrejurările exacte în care a fost comisă infracțiunea. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9665 secunde