Răfuială sângeroasă între consumatori de droguri

Și-a înjunghiat amicul pentru că nu-l lăsa să se sinucidă

247
Și-a înjunghiat amicul pentru că nu-l lăsa să se sinucidă - rafuialasangeroasa-1422032891.jpg

Articole de la același autor

Caz neobișnuit, ajuns în atenția oamenilor legii din Constanța: un tânăr a fost înjunghiat în gât de amicul pe care încerca să-l salveze, împiedicându-l să se sinucidă. Într-un final, amândoi au ajuns pe un pat de spital, într-o stare gravă, iar procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au deschis o anchetă pentru tentativă de omor.

Incidentul s-a petrecut joi seară, în jurul orei 19,30, cei doi amici, George M., de 28 de ani, și George Nicolae U., de 23 de ani aflându-se împreună într-o garsonieră de pe strada Bravilor, din zona Amzacea din municipiul Constanța. La un moment dat, spun surse apropiate anchetei, George M. a vrut să se arunce pe geam - locuința aflându-se la etajul întâi al imobilului - dar amicul său l-ar fi împiedicat, moment în care, într-un acces de furie, George M. a spart geamul și i-a băgat prietenului său un ciob în gât. După care, spun oamenii legii, și-a dus planul la capăt, sărind pe geam.

La fața locului au ajuns un echipaj de la Secția 4 Poliție și unul de la Poliția Locală Constanța, care au reușit să-l imobilizeze pe tânărul recalcitrant. Ambii tineri au fost transportați la Spitalul Județean Constanța, având răni grave: primul cu o plagă tăiată la trahee, fiind supus, ieri, unei intervenții chirurgicale, iar al doilea cu multiple traumatisme, în urma săriturii de la înălțime.

Cadre medicale susțin că ambii tineri erau sub influența substanțelor stupefiante.

Procurorii constănțeni au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 04 Ianuarie 2015
Stire din Eveniment : Șoferi prinși drogați la volan
Pagina a fost generata in 2.4041 secunde