Și-a aruncat bebelușul la gunoi, însă l-a salvat chiar înainte de ridicarea containerului

212
1
Și-a aruncat bebelușul la gunoi, însă l-a salvat chiar înainte de ridicarea containerului - carabinieri981-1458571401.jpg
O româncă este acuzată de tentativă de omor, în Italia, după ce și-a aruncat copilul nou-născut la gunoi, informează TheLocal.it. După ce a făcut acest gest, femeia, în vârstă de 27 de ani, s-a întors și a salvat bebelușul, cu doar câteva momente înainte ca gunoierii să ridice containerul, arată sursa citată.

Potrivit, Il Fatto Quotidiano, femeia este îngrijitoare și locuiește în casa unui italian bătrân, în apropiere de Siena. Ea a născut duminică dimineața în secret, apoi s-a furișat din casă și a aruncat copilul într-un container de gunoi. Două ore mai târziu, femeia s-a întors și și-a luat copilul de la gunoi.

Ulterior, aceasta a dus bebelușul la poliție, unde a declarat că a găsit nou-născutul într-o cutie într-un container de gunoi. În cele din urmă, ea a recunoscut că este mama copilului.

Femeia susține că a făcut acest gest din cauza unei depresii postnatale și că are o situație financiară foarte grea, în condițiile în care, în România, mai are doi copii.

Românca a fost acuzată de depunerea unei sesizări false și de tentativă de omor, iar fetița ei a fost internată într-un spital din Siena, unde a primit îngrijiri pentru hipotermie.

Comentează știrea

adevar
21 martie 2016
adevar

Pe romani le stie toata lumea

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9469 secunde