Hunedoara: Trenul rapid Viena-București Nord a luat foc în zona Orăștie

3021
Hunedoara: Trenul rapid Viena-București Nord a luat foc în zona Orăștie - 241061mediafaxfotoremussuciu-1316678018.jpg
Un incendiu a izbucnit, în această dimineața, la locomotiva trenului rapid Viena-București, în timp ce acesta se apropia de stația CFR Orăștie, fără ca pasagerii să aibă de suferit, deoarece flăcările au fost stinse de pompierii militari, care au intervenit rapid la fața locului.
Trenul este format din nouă vagoane de călători, iar flăcările s-au manifestat doar în interiorul locomotivei, fiind sesizate la timp de mecanicul de serviciu.
''Mecanicul locomotivei a sesizat rapid incendiul la numărul de urgență 112. La fața locului au intervenit rapid două echipaje cu autospeciale cu apă și spumă și un echipaj de paramedici SMURD de la Detașamentul Orăștie'', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara, locotenent Anemona Doda.
Locomotiva trenului rapid a fost desprinsă de restul garniturii, iar călătorii au rămas în vagoane. Se așteaptă ca garnitura să fie preluată de o altă locomotivă, iar trenul să-și reia parcursul, după cum relatează Agerpres.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Autoutilitară făcută scrum la Lazu
Sâmbătă, 17 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Incendiu în Delta Dunării
Vineri, 09 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : A luat foc Parcul Tăbăcăriei
Vineri, 09 Septembrie 2011
Stire din Actual : Pericol de explozie lângă ambasada SUA
Pagina a fost generata in 0.3983 secunde