Hoții sunt creativi, fii preventiv!

187
Hoții sunt creativi, fii preventiv! - hotiisuntcreativi-1512493756.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna a început în forță pentru polițiștii din Constanța. Ieri, oamenii legii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au marcat, la Școala Gimnazială nr. 11 "Constantin Angelescu", Colegiul Tomis și Liceul Internațional de Informatică, unități de învățâmânt din municipiul Constanța, Ziua Internațională a Voluntariatului prin activități informativ-preventive.

Polițiștii au abordat și aspecte privind siguranța online a elevilor, prin oferirea unor sfaturi pentru prevenirea infracționalității informatice.

Activitățile fac parte din Programul național de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor, prioritate națională și locală.

În aceeași zi, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiștii de proximitate din cadrul Secției 3 Poliție Constanța, au desfășurat activități informativ-preventive privind combaterea infracțiunilor contra patrimoniului, în special a furturilor din locuințe, adresându-se cu precădere membrilor asociațiilor de proprietari.

Polițiștii au informat cetățenii că furturile din locuințe au ca principală cauză lipsa de precauție. Astfel, un geam deschis, o ușă neasigurată sau lipsa unui sistem de alarmă pot fi observate foarte ușor de către infractori.

Activitatea face parte din campania "Hoții sunt creativi, fii preventiv!".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 06 Decembrie 2017
Stire din Eveniment : Sună alarmele  în tot orașul Constanța!
Pagina a fost generata in 2.14 secunde