Hoții dau iama și în țevile de cupru de pe clădiri

459

Doi tineri de doar 18 ani, din localitatea constănțeană Cobadin, au găsit o modalitate destul de ușoară de a face rost de ceva bani de buzunar. Norocul nu a fost însă de partea lor, așa că la această oră sunt cercetați de polițiști pentru furt calificat.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, inspector Gelu Manolescu, pe 6 iulie polițiștii Secției 2 au fost sesizați prin SNUAU 112 de către administratorul unei societăți comerciale cu privire la faptul că, în cursul nopții precedente, persoane necunoscute au sustras, prin demontare, aproximativ 18 metri de țeavă din cupru de la instalația frigorifică montată pe exteriorul clădirii în care își desfășoară activitatea. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 3.000 lei.
Principalii suspecți identificați în urma verificărilor efectuate de polițiști sunt doi tineri abia deveniți majori, Adrian Dumitriu și Marian Duță, ambii din localitatea Cobadin. Primul dintre suspecți se pare că nu este la prima faptă de acest gen. El a fost preluat de polițiștii Secției 1 în vederea audierilor într-o cauză similară, înregistrată inițial cu autori necunoscuți.
Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii întregii activități infracționale a suspecților, urmând ca în funcție de rezultatul investigațiilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5633 secunde