Hoţi prinşi la Eforie, după două spargeri, la un magazin şi la o casă

279
Hoţi prinşi la Eforie, după două spargeri, la un magazin şi la o casă - hotiprinsi-1630000383.jpg

Articole de la același autor

Doi bărbaţi din Mangalia au fost prinşi după ce, în ultimele săptâmâni, au dat două spargeri în Eforie Nord. „În urma cercetărilor în două dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției stațiunii Eforie au identificat doi bărbați, de 37 și 36 de ani, bănuiți de comiterea faptelor”, precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Potrivit oamenilor legii, în noaptea de 19 spre 20 iulie, bărbații ar fi sustras țigarete, băuturi alcoolice, dar și produse de igienă dintr-o societate comercială din Eforie Nord, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7.000 de lei. Totodată, în noaptea de 5 spre 6 august, aceștia ar fi pătruns în locuința unui bărbat, de unde ar fi sustras două telefoane mobile, un ceas și un rucsac, bunuri valorând aproximativ 2.100 de lei.

„În baza probatoriului administrat, cei doi bărbaţi au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, fiind prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă”, mai spun cei de la IPJ Constanţa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4599 secunde