Hoți prinși în flagrant de polițiștii locali din Constanța

309
Hoți prinși în flagrant de polițiștii locali din Constanța - hotipolitialocala1-1548671248.jpg

Articole de la același autor

Duminică seară, polițiștii locali au prins în flagrant mai multe persoane care furau dintr-un garaj din Constanța. În urma unei sesizări telefonice venite la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, făcută de un cetățean, duminică, 27 ianuarie, în jurul orei 20, în care se făcea referire la faptul că pe stradela Basarabi din municipiul Constanța a fost spart un garaj și au pătruns prin efracție mai multe persoane, la fața locului a fost direcționat un echipaj de ordine publică care a efectuat verificări și a constatat că aspectele semnalate de petent se confirmă.

Polițiștii locali au procedat la interceptarea și imobilizarea persoanelor depistate la fața locului. Cele două persoane, în vârstă de 27 de ani, respectiv 22 de ani, având domiciliul în municipiul Constanța, au fost predate organelor de poliție judiciară din cadrul Secției 3 Poliție în vederea continuării cercetărilor și dispunerea măsurilor legale care se iau în cazul unei infracțiuni contra patrimoniului ( tentativă la infracțiunea de furt calificat).

"Pentru prevenirea săvârșirii unor astfel de fapte antisociale solicităm în continuare cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să ne acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241/484.205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgență", fac apel reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Pentru utilizatorii aplicației whatsapp, numărul de contact este 0799/606.142. Acolo puteți trimite fotografii cu ceea ce constatați, locul și alte date care să permită polițiștilor identificarea rapidă și tragerea la răspundere a delicvenților.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5494 secunde