Hoți din Constanța, prinși la furat! Călători din autobuze, lăsați fără bani și bunuri

207
Hoți din Constanța, prinși la furat! Călători din autobuze, lăsați fără bani și bunuri - politiasursafacebookmai153906958-1544168311.jpg
Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat doi bărbați, cu vârste de 27, respective 52 de ani, din Constanța, bănuiți de comiterea faptelor.


Astfel, la data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, cei doi bărbați ar fi deposedat un bărbat, în vârstă de 80 de ani, de o borsetă în care se afla suma de 200 de lei, în timp ce acesta se deplasa, pe raza municipiului Constanța, cu un autobuz.


În aceeași zi, în jurul orei 12.10, cei doi bărbați ar fi deposedat și o femeie, în vârstă de 75 de ani, de un telefon mobil pe care îl purta într-o poșetă, în timp ce aceasta se deplasa, pe raza municipiului Constanța, cu un autobuz.


Bărbatul de 27 de ani se află în prezent în stare de arest preventiv pentru săvârșirea unor fapte similare, iar cel de-al doilea bărbat a fost reținut de polițiștii constănțeni pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca la data de 7 decembrie a.c. să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Prejudiciul în cele două cazuri, estimat la aproximativ 500 de lei, a fost recuperat în proporție de 50% și predat persoanelor vătămate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1227 secunde