Hoți de motorină, prinși cu focuri de armă

393
2
În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 03.00, mai multe echipaje ale IJJ Constanța au surprins trei bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 52 de ani, în timp ce sustrăgeau motorină dintr-o conductă, în zona localității Cuza Vodă. 


Produsul petrolier era încărcat într-un camion în care era amplasat un bazin artizanal. După ce jandarmii i-au somat verbal pe cei trei, aceștia au încercat să fugă. În tentativa de a-i prinde, oamenii legii au executat 10 focuri în plan vertical, cei trei oprindu-se din alergat. 


Bărbații prinși în flagrant, domiciliați în Ilfov și Dâmbovița, au fost predați poli-țiștilor Secției Rurale Medgidia, împreună cu bunurile găsite asupra lor, în vederea continuării cercetărilor. Pentru fapta comisă, cei trei riscă între 3 și 10 ani de închisoare.


Comentează știrea

Mada
3 octombrie 2016
legea sa fie lege!

Foarte bine, să înfrunte pedepsele corespunzătoare pentru faptele lor daca s-au ținut de prostii în loc să lucreze! Platforma Petromidia este principalul angajator din Năvodari și unul dintre cei mai mari din județul Constanța. Zilnic, peste 2.400 de persoane și familiile acestora depind de activitatea acesteia. Dar pentru unii e mai usor sa fure in loc sa munceasca!

Costel
5 octombrie 2016
Colaborare

Business avantajos - colaborare pentru venituri banesti imediate prin munca inteligenta intr-o firmă perfect legală in Romania. Face parte din Holdingul international cu sediul in Londra, Anglia. Afacerea s-a extins rapid, -in peste 12 tari si a ajuns la peste 300 000 membri. In esenta -este o Colaborare directă cu parteneri comerciali autohtoni. Consumul este motorul economiei de piață și calea realizării/prosperitatii individuale. Câștigi -consumand ! Pentru detalii -solicitati ''info'' la: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.279 secunde