Hoț fugărit de polițiști printr-un cartier din Constanța

211
Hoț fugărit de polițiști printr-un cartier din Constanța - arest1-1427825484.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Compartimentul Urmăriri, din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, au fugit pe străzile din cartierul constănțean Tomis III un individ căutat pentru furt calificat.

Magistrații Tribunalului Constanța au dispus arestarea preventivă a lui Serdal Suliman, de 29 de ani, după ce acesta ar fi pătruns într-o locuință, împreună cu alți doi indivizi, de unde au furat mai multe bunuri.

În momentul în care i-a observat pe oamenii legii apropiindu-se de imobilul în care locuiește fără forme legale, inculpatul a fugit pe străzile din apropiere, în direcția pieței Tomis III, cu intenția de a se sustrage punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. S-a procedat la urmărirea celui în cauză în zona cartierului de locuințe sociale de pe strada Umanității, reușindu-se în scurt timp imobilizarea sa, de către polițiști, în zona intersecției bulevardelor Tomis cu Soveja.

În cadrul aceleiași acțiuni, au fost depistați și complicii bărbatului, Zoro G. ZORO, de 28 de ani și Beinur A., de 29 de ani, ambii din Constanța, pe numele cărora, Tribunalul Constanța, a emis mandat de arestare preventivă, pe o perioada de 30 de zile, fiind cercetați, primul pentru furt calificat și cel de-al doilea pentru tăinuire.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5343 secunde