Hoț fugărit de polițiști pe străzile din Tomis III. Cine a fugit mai repede?

452
Hoț fugărit de polițiști pe străzile din Tomis III. Cine a fugit mai repede? - cainfilmeurmarirehot-1427828756.jpg

Articole de la același autor

Un individ anchetat pentru furt calificat, pe numele căruia magistrații au emis un mandat de arestare preventivă, a fost protagonistul unei urmăriri ca în filme pe străzile din cartierul constănțean Tomis III. Serdal Suliman Ismail, de 29 de ani, este acuzat că, împreună cu alți doi indivizi - Zoro Ghenciu, de 28 de ani, și Beinur Ali, de 29 de ani - au pătruns într-o locuință, de unde au furat bijuterii din aur, o tabletă și un laptop.


Deși inițial magistrații Judecătoriei Constanța dispuseseră ca cei trei indivizi să fie anchetați sub măsura controlului judiciar, ulterior, instanța superioară a dispus arestarea celor trei pentru o perioadă de 30 de zile. În momentul în care polițiștii de la Compar-timentul Urmăriri se apropiau de locuința unde Serdal Ismail locuia fără forme legale, din Tomis III, bărbatul, zărindu-i, a încercat să scape. Așa că a rupt-o la fugă pe străzile din apropiere, în direcția pieței Tomis III. A urmat o ade-vărată urmărire pe străzile din preajma Cartierului Social Henri Coandă, într-un final bărbatul fiind imobilizat, în intersecția bulevar-delor Tomis și Soveja. 


De asemenea, după gratii au ajuns și complicii săi, Zoro Ghenciu și Beinur Ali, și aceștia depuși în Arestul Poliției Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Martie 2015
Stire din Eveniment : RĂMÂNE ÎN AREST!
Pagina a fost generata in 0.6676 secunde