Hoț din Constanța, reținut de polițiști

127
Hoț din Constanța, reținut de polițiști - furt-1458312749.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 38 de ani, din Constanța, va da explicații în fața anchetatorilor, acesta fiind bănuit că a furat un telefon mobil.


"Urmare a cercetărilor în cazul furtului de telefon, comis la data de 09.03.2016, polițiștii Biroului de Investigații Criminale l-au identificat pe O.E., în vârstă de 38 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta, la data de 09.03.2016, în timp ce se deplasa cu un mijloc de transport în comun, ar fi sustras un telefon mobil din buzunarul persoanei vătămate. Totodată, fiind extinse cercetările, polițiștii au stabilit faptul că la data de 25.02.2016, bărbatul ar mai fi sustras un telefon mobil în dauna altei persoane care se deplasa cu un mijloc de transport în comun.", susțin polițiștii constănțeni.


Cel în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă de către lucrătorii Biroului de Investigții Criminale în vederea documentării întregii activități infracționale.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Martie 2016
Stire din Eveniment : Minorii  fură lucruri trăsnite
Pagina a fost generata in 0.5172 secunde