Hoț de buzunare, arestat pentru 15 zile

630
Aurel David, de 51 de ani, din Costinești, care a fost prins, luni, de un jandarm în timp ce îi fura unui bătrân de 77 de ani, din buzunarul de la piept al cămășii, o sumă de bani, a fost arestat de magistrații de la Judecătoria Constanța pentru o perioadă de 15 zile.

Totul se întâmpla, luni dimineață, în zona pieței de pe strada Unirii, unde Aurel David l-a acostat pe bătrân și-l ținea de vorbă, timp în care, mascându-și gesturile cu un ziar, îi fura banii din buzunarul de la cămașă. Toată "operațiunea" a fost observată de jandarmul Stere Sponte, care se afla în timpul său liber, dar nu a putut să stea indiferent la ce făcea individul.

L-a acostat și l-a reținut până la venirea polițiștilor de la Secția 1, care au preluat cazul. Așa s-a descoperit că Aurel David este recidivist în materie și că bă-trânelul nu a fost singura "victimă" a acestuia.

El a ajuns acum în arestul IPJ Constanța, unde va trebui să poposească cel puțin 15 zile, timp în care cercetările în ceea ce-l privește vor continua.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 August 2011
Stire din Politică-Administrație : Pensionarii  au golit conturile RATC
Pagina a fost generata in 0.3256 secunde