Hipermarketurile sunt, mai nou, țintele preferate ale hoților din Constanța

2759
1
Hipermarketurile sunt, mai nou, țintele preferate ale hoților din Constanța - furt-1364787272.jpg
Furturile din hipermarketuri reprezintă un fenomen în creștere în județul Constanța. Nu este zi în care polițiștii să nu fie chemați, cel puțin o dată, de agenții vreunei unități comerciale din județul nostru, pentru că au prins un hoț sau o hoață care și-a băgat sub haine un parfum sau un cașcaval, convinși că vor reuși să treacă de casele de marcat, fără să plătească. 

Sâmbătă după-amiază, au fost prinși trei suspecți de comiterea unor astfel de fapte. Polițiștii din Năvodari au fost chemați pentru că un tânăr de 25 de ani a încercat să fure produse alimentare din hipermarketul Alpha Beta din localitate. De asemenea, polițiștii Secției 2 Constanța au întocmit un dosar penal unui bărbat de 36 de ani, din Tulcea, care a furat produse cosmetice și alimentare de 142 de lei, iar polițiștii Secției 3 anchetează un individ de 44 de ani, din Medgidia, care a furat alimente în valoare de 82 de lei. În toate cele trei cazuri, suspecții sunt anchetați pentru furt calificat. 

"Persoanele care comit aceste fapte ar trebui să se gândească de două ori înainte de a acționa. Deși prejudiciile sunt mărunte, de câteva zeci de lei, nu se arată clemență, ci le sunt întocmite dosare penale pentru furt calificat. Ar trebui să se gândească dacă se merită, într-adevăr, pentru câteva zeci de lei, să comită aceste infracțiuni", ne-a declarat Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt al Poliției Constanța. 

Comentează știrea

Sorin
1 aprilie 2013
De analizat la rece

Da,furtul ramane condamnabil indifferent de cine si ce prejudiciu adduce.Pe de alta parte,cand cineva fura mancare,e bine ca desteptii societatii noastre multilateral rablagite sa faca o radiografie a starii de saracie si disperare.Oare nu e cazul ca in primul rand sa plateasca cei care au distrus sistematic tara si se pisa pe toti,spunand ca au platiti deja,politic ? Cand nu mai ai ce manca,nu te gandesti la ce cravata sau poseta se poarta,te gandesti ca daca nu mananci acum ceva,mori dracului si nimanui nu-i pasa! In afara de bici,mai e nevoie si de creier si suflet omenesc .Avem sau trebuie sa importam si asa ceva?

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Martie 2013
Stire din Eveniment : Arestați pentru furtul unui portofel
Vineri, 29 Martie 2013
Stire din Eveniment : Au furat lemne din curtea vecinului
Pagina a fost generata in 0.2507 secunde