Haos în Constanța! Mașini răsturnate și coliziuni în lanț

2133
5
Haos în Constanța! Mașini răsturnate și coliziuni în lanț - haosinconstantaaccidente-1431872743.jpg

Articole de la același autor

Patru accidente rutiere s-au înregistrat, la sfârșitul săptămânii trecute, în Constanța, în urma cărora cinci persoane au ajuns la spital. Marea majoritate s-au produs din cauza neasigurării șoferilor.

Sâmbătă, în jurul orei 11.45, un bărbat de 33 de ani conducea pe aleea de ieșire din Cimitirul Municipal și, ajungând la intersecția cu strada Baba Novac, nu a respectat semnificația indicatorului "Oprire", a pătruns în intersecție și a intrat într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 58 de ani, care se deplasa dinspre strada Soveja către bulevardul Aurel Vlaicu. În urma impactului, o femeie de 38 de ani, pasageră pe locul din dreapta față în prima mașină, a fost rănită ușor.

Trei ore mai târziu, un tânăr de 24 de ani conducea pe DN 3, în localitatea Murfatlar, pe prima bandă, iar la un moment dat, a vrut să întoarcă fără a se asigura, moment în care a intrat într-un autoturism care circula pe a doua bandă, în aceeași direcție de mers. În urma accidentului, o pasageră de 59 de ani, din al doilea autoturism, a fost transportată la spital, fiind rănită ușor.

Duminică, în jurul orei 10, un bărbat de 69 de ani conducea pe DN39, dinspre Constanta către Mangalia, pe prima bandă, iar la ieșire din localitatea Tuzla, a pătruns brusc pe a doua bandă fără să se asigure, pentru a întoarce, moment în care a intrat într-o altă mașină care cir-cula pe a doua bandă, în ace-eași direcție de mers. După producerea impactului, cel de-al doilea autoturism s-a răsturnat. În urma accidentului, o femeie de 44 de ani și o copilă de nouă ani, ambele pasagere în cea de-a doua mașină, au fost transportate la spital, unde au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă se află în afara oricărui pericol.

O oră mai târziu, un tânăr de 27 de ani, din Ialomița, conducea pe DN2A, dinspre Mihail Kogălniceanu către Ovidiu, pe prima bandă, iar în zona sensului giratoriu de la aeroport, a pătruns pe a doua bandă, fără să se asigure, unde circula o mașină condusă de un tânăr de 25 de ani care, în încercarea de a evita impactul, a intrat în parapetul separator de sensuri. În urma accidentului, tânărul de 25 de ani a fost rănit ușor.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

R.S
18 mai 2015
Proiect Global

Descopera unul dintre cele mai bune modele de lucru! Acest anunt este pentru tine, doar daca te intereseaza un program cat se poate de flexibil, adica sa poti lucra de acasa (sau de oriunde doresti), cel mult 3-4 ore pe zi! Este vorba despre o oferta de lucru unica in momentul acesta in Romania. Oferta consta intr-un proiect care se afla acum in plina dezvoltare si care iti poate oferi OPORTUNITATEA de a caștiga (inca) o sursa de venit, care sa-ti asigure un trai cel puțin decent! Mai trebuie mentionat ca aceasta oferta va fi expusa pe o perioada foarte scurta de timp! De aceea, pentru acest proiect este nevoie de oameni hotarati, serioși si ambitiosi, care vor totodata sa devina INDEPENDENTI si LIBERI FINANCIAR! Cerinte necesare: 1. Sa detii un PC sau un laptop cu o conexiune la internet 2. Sa ai cunostiinte minime de operare a calculatorului si de navigare pe internet 3. Sa te inarmezi cu RABDARE si SERIOZITATE Studiile superioare si experienta de munca - NU SUNT NECESARE! Oferim pregatire si suport, până în punctul in care vei reusi sa te descurci pe cont propriu in aceasta activitate profesionala. Mai întai vei fi instruit, iar apoi vei putea incepe sa lucrezi, alături de noi ca si colaborator. PROGRAM: part-time sau full-time Acest proiect se desfasoara exclusiv online si momentan se afla la nivel național in prima faza. Intr-un timp foarte scurt, va trece în faza a doua, cand se va extinde la nivel global. Acest lucru va reprezenta un mare avantaj pentru cel care alege ACUM sa ia aceasta oferta in serios, fara ezitare! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Vei primi mai multe detalii despre această oferta, după ce trimiti un mesaj cu subiectul "VREAU DETALII" si cu un C.V. atasat la această adresă: [email protected]

Andrei
18 mai 2015
Munceste de acasa!

CASTIGURI ONLINE PE CALCULATOR! Cautam operator PC pentru publicare anunturi - activitate acasa, -asistenta online, -prelucrarea datelor, -promovare. Cerinte: -operare PC, -navigare pagini web, -pachet MS office. Contract legal oferit din start! Se lucreaza part-time/full-time acasa. Detalii la adresa de mail [email protected]

Silvestru
18 mai 2015
De tot rasul

In acest judet se conduce foarte prost.Ori soferii au luat carnetele pe peste si branza,ori asta e gena locala... Nu se semnalizeaza la schimbarea benzii si a directiei de mers,nu se cunosc regulile prioritatii,nu prea se face nimic din ceea ce prevede codul rutier. O zona de tampiti care conduc de parca ar fi pe camp!

GxG
18 mai 2015
Accident AquaMagic

Sâmbătă pe bdul Mamaia in dreptul AquaMagic a avut loc un accident semi-spectaculos. Un autoturism a ajuns pe spatiul verde si a ras toate plantele si copaceii plantati la iesirea in bd de la AqM. (si apropos, tot sâmbătă dimineața pe prima bandă in Mamaia - sens spre Navodari erau bucăti mari de pământ, noroi )

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5592 secunde