Hal de distracție! Litoralul românesc, transformat în capitala drogurilor

9449
9
Minivacanța de 1 Mai a animat atmosfera aproape în toate stațiunile de pe litoralul românesc. În nordul litoralului, opulența a fost la ea acasă, în timp ce, în sudul litoralului, distracția a fost stropită cu mult alcool și nu numai. Puntea de legătură între nordul și sudul litoralului a fost reprezentată de consumul de… droguri. 


Startul sezonului estival a arătat că distracția nu mai are limite, iar perspectivele nu sunt deloc îmbucurătoare pentru litoralul românesc. Petrecerile stropite cu mult alcool și droguri din țări precum Anglia sau Olanda au fost parcă împrumutate și "îmbunătățite" de o parte a turiștilor. 


În doar două zile, 30 aprilie - 1 mai, jandarmii constănțeni au surprins 11 persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 37 de ani, în stațiunile Mamaia și Vama Veche, având droguri asupra lor. La o primă strigare, militarii au găsit 35 de grame cu muguri vegetali de culoare verde, 30 de pliculețe cu canabis, șapte pastile de culoare roz și verde, patru pliculețe cu prafuri, două grindere metalice și un cântar. 


Cu toate că ministrul Afacerilor Interne a anunțat controale pentru depistarea consumului de droguri pe litoral, acest aspect pare să fi fost lăsat în plan secund. Agenția Națională Antidrog a fost instituția care a încercat, pe cât posibil, să prevină consumul de droguri, însă nici acest lucru nu pare să fi ajutat prea mult, dacă luăm în considerare cifrele prezentate de jandarmi sau cadre medicale. 




Voluntarii antidrog, alături de specialiști ai Agenției Naționale Antidrog, au luat la pas cluburile din nordul litoralului.


Aceștia au mers la festivalul de muzică Sunwaves și au vizitat cluburile Fratelli, EGO, Bamboo și Nuba, pentru a le recomanda tinerilor să refuze, chiar și gratuit, primirea de substanțe necunoscute. 


"Gândiți-vă că nu cunoașteți efectele finale ale consumului de droguri! Când aveți de făcut alegeri în a consuma sau nu droguri, gândiți-vă la ceea ce este cel mai bine pentru voi, chiar dacă presiunea grupului din care faceți parte este mare și vă puteți simți diferiți de ceilalți!", au fost câteva dintre sfaturile date turiștilor. 


Tinerii n-au fost foarte impresionați de aceste motive și, scăpând de vigilența oamenilor legii, s-au distrat fără limite. Echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au lucrat la foc continuu în această perioadă, preluând mai mulți tineri drogați. Doi bărbați, de 20 și 23 de ani, din Londra și București, au avut nevoie de îngrijiri medicale, cetățeanul englez fiind în stare inconștientă, după festivalul de muzică Sunwaves. Totodată, o femeie din Polonia a fost transportată la spital după ce ar fi consumat droguri. 


Potrivit datelor oferite de Poliție, stațiunile cele mai ocupate de turiști au fost: Mamaia - 40.150; Vama Veche - 17.600; Năvodari - 9.700. La polul opus, cele mai liniștite stațiuni au fost: Eforie - 2.015; Mangalia - 2.200 și Neptun - 2.933. În total, 78.431 de turiști au petrecut minivacanța în stațiunile de pe litoralul românesc. 


Comentează știrea

Lica Samadaul
2 mai 2018
Pseudodistractie

Din pacate asistam la o degradare accentuata a calității tineretului din ziua de azi. Ceea ce am vazut la TV in aceste zile e edificator. Mamaia si Vama veche reprezinta locurile unde s-a adunat toata pleava societății. Televiziunile au partea lor de vina pt ca prezintă în mod constant cum beau unii 4 zile si nopti la rand aproape nin srop. Asta e distractie?

ARABU
2 mai 2018
Droguri ???

Un articol cu o exprimare mai comunista ca asta nu am mai citit de mult, exagerari maxime , serviciul de urgenta a lucrat non stop ca sa salveze drogatii care au fost... doi cetateni britanici. Lasati oamenii sa se distreze comunistilor , presa din constanta a ajuns la cel mai jos nivel posibil, titluri SOCANTE si continut ... ZERO.

Liviu Chilian
2 mai 2018
Jewdealurile kkpIUDAlismului(Manifestul Amerikknarismului)

-"Nene Iancule, ia zi, d'le, cum e cu jewdealurile("idealurile") kkapIUDAlismului de succesuri elenbashitleriste?" -"Coane, chestia e simpla, bre. KkpIUDAlismul de factura amerikknara are un jewdeal măreț, cu mult mai măreț decat idealul coMuismului ceausist, ca exemplu. CoMuismul seKuristo-militarat al Gagautzului Ciuruit a vrut sa fabrice Omul Nou. Uimitor, seKuristo-militaratzii ceausisti au reusit abia acum, in kkpIUDAlism, sa produka Gnomul Nou, mai literar spus, Subomul Sadic! In paralel cu exterminarea boborului, KkpIUDAlistii Rromarlani au devenit copie fidelă a Fratelui Mare de la Apus, supranumit Amerikknar, un subom de'un sadism unic in...isteria zoomenirii. -"Nene Iancule, crezi ca mai poate fi salvat Omul Roman, creștin ortodox, din ghearele jewdealului kkpIUDAlismului?" -"Coane, realitatea e apocaliptica! Odata instalati in Grădina Maicii Domnului, Amerikknarii nu se vor opri pana nu vor face un subom sadic si din ultimul Roman. Sa analizăm ce s'a intamplat in aceasta minivakkntza de Noaptea Antimuncii pe...Flankkl Natangului, cum e numit acum fostul litoral romanesc. Numele vine de la al Patrulea Fuhrer postdecembrist al tutulor Rromarlanilor, un Neamt natang. Merdia au relatat ca 70000 de tineri rabiati, viitorul gnomenirii, din care 10000 din Jewropa, au năvălit precum lacustele si au DEVORAT toate drogurile ce se vand ca pâinea calda pe Flankkl Natangului, in 'otelurile Greco-Tziganilor/Machidonilor si Harapilor satanici; criminali hotelieri ce au facut din fostul Litoral, un amsterdam al estului salbatic Jewropean. Mai mult. Dupa cum vazu tot mapamondu, Flankkl Natangului a fost ATAKKT cu elicopterul unui faimos gnom de afuckeri pe nume Tucan, un criminal liberabiat kustendiliu; atakktorii încercând sa ucidă cat mai multi Gnomi Noi. Daca eu, creștinul ortodox, am cerut in scris, la...gaze-ta, ARESTAREA imediata a amenintatorilor, ce crezi ca facura...javrele de paza ale demonkratziei!? M'au pus pe CRUCE, bre! Vor sa ma extermine, sa nu mai 'eziste' critica la adresa amerikknarismului! Coane Fănicaaa! Cheama, d'le, pompIUDIerii, sa ma dea jos 'da pa' cruce! Ca simt c'am inceput sa ma sufok!"

Liviu Chilian
2 mai 2018
'R'ai al bizdicului de AraBou smintit!

Starpitura satanizata! Stii tu ce inseamna comunism! Stii tu ce e aia distractziganie! In toate pestilentele satanice supranumite cluburi de fitze din ceea ce acum este numita Mamaia Nord, si in spelunca imensa numita Vama Veche, a fost si un Roman crestin ortodox pt a FILMA la fata locului, cum se "distreaza" narcomaniacii si alcoolici! Pentru eternitate, pt adevar, avem filme! Miliția kkpIUDAlista a PROPUS testarea narcotica a tuturor DECEREBRATILOR ce năvălesc pe Flankkl Natangului. EVIDENT, fostul litoral a fost transformat in amsterdamul estului. Pt cei ce nu stiu, in Amsterdam merg anual peste un milion de Amerikknari, pt ca acolo este liber sa te droghezi - marijuana, cocaină. LSD etc. Este doar inceputul! Anul acesta au venit si narcomaniaci din Varsovia pana in Londra. Tampitu'asta harap, un fudul pretențios, crede ca au fost doar cateva cazuri! Cei ce au ajuns in spital, au exagerat! Majoritatea "turiștilor" ce au venit pe Flankkl Natangului, sunt narcomaniaci...experimentați! Ei vor distruge cu totul si pe copiii din Misia! Localnicii invata de la diliii streini! --- Sa'i spunem ticalosului ce semnează AraBou, povestea unei copile Romance din Piatra. Nu i'a retinut numele. Pe tata il cheamă Marian. Unul din putinii tineri rămasi acasa. Fetita de 8 sau 9 ani, are o sora mai mare si un fratior mai mic. Tatăl creste capre. O vedeam pe fetita, vesela, voioasă, deschisa la suflet, liniștită, in căruța alaturi de tatăl ei, mergând dupa hrana pt capre. M'a impresionat profund! Acum doua zile, de la cinci mii de mile mi s'a spus ca fetita nu se mai duce la scoala! A preluat munca tatălui legata de capre! Pt ca tatăl sa poata munci si in constructii ocazionale! Ea, fetita Romanca, va AJUTA supravietuirea satului romanesc! Romanii vor scapa si de Ciuma kkpIUDAlista, de Amerikknarismul Diabolic, prin dăruirea copilei Romance! Nebunu'asta de semnează AraBou sa meargă sa vada cum arata satul romanesc la 30 km de Mamaia; cum traiesc Romanii, si sa compare cu SATANISMUL distractziganiei...turismuistilor strecheati! Huuooo!

ARABU
2 mai 2018
Miscat pana la lacrimi.

Povestea cu fetita si tatal muncitor , capra , salvarea roamniei din mainile agenturilor straine IUDEO-MASONICE m-a miscat pana la lacrimi pe bune :):):). urmaresc de mult comentariile tale si incerc sa descifrez amalgamul ala de cuvinte amestecate si idei tampite. azi m-am lamurit , TOVARASE tu consumi ETNOBOTANICE probabil halucinogene puternice , de acolo ideile si exprimarea asta tampita . Si daca zici ca nu consumi LEGALE sau AUROLAC si asta e starea ta de normalitate atunci e grav , mai ai o singura solutie ... SINUCIDEREA IN GRUP A TA SI A URMASILOR TAI ca nu cumva sa mosteneasca vreunul genele tale de cretinoid frustrat.

Răspuns la: 'R'ai al bizdicului de AraBou smintit!
Adăugat de : Liviu Chilian, 2 mai 2018
Starpitura satanizata! Stii tu ce inseamna comunism! Stii tu ce e aia distractziganie! In toate pestilentele satanice supranumite cluburi de fitze...
ARABU
2 mai 2018
Sa scrie adevarul

Daca au fost doi internati si 10 arestati din 70000 de oameni care au venit pe litoral, 40000 in Mamaia , nu inseamna ca Mamaia a devenit capiatala drogurilor , mai da-o dracu de treaba cu titlurile jurnalistilor lu peste . Totul e SOCANT , TERIFIANT , CONSUM DE DROGURI CU TONELE etc etc, dar ma rog daca voua vi se pare normal si corect atunci .. cine sunt eu sa comentez? . Cititi in continuare ce scriu pseudoziaristii astia din Constanta , aplaudati si nu spuneti nimic ca poate se supara si se lasa de jurnalism si se apuca de agricultura si atunci o sa fie mai rau , o sa murim de foame in tara asta .

Liviu Chilian
2 mai 2018
Jewdealurile kkpIUDAlismului(Manifestul Amerikknarismului)

Raul Absolut ce asediaza Zoomenirea, vine din Amerikk, sau Jewnglishtanul de Vest! Raul Absolut, Diabolic, Demonic, Satanic, Rabiat, Porfiric etc, este opera, doctrina zsidaneasca/iudaica! Cei mai inveterati activisti ai Sorosatanismului, sunt Zsidani Diabolici din Amerikk si Israhatzel! Preceptele/versetele satanice sunt cuprinse in Manifestul Amerikknarismului/Sorosatanismului. Unul din precepte INCITA la LEGALIZAREA globală a narcomaniei. Printre versetele satanice ale Amerikknarismului/Sorosatanismului este si cel al DEMONIZARII casatoriei dintre bărbat si femeie(???) Frati Romani! Cititi si va cruciti! --- "Stiripesurse.ro --- Structura propagandei LGBT anti-democratice, anti-creștine și anti-raționale Autor: Gabriel Popa Circulă de vreo două zile un text manipulativ în mediul on-line intitulat "Structura propagandei anti-democratice". Textul afirmă că susținătorii Căsătoriei dintre un bărbat și o femeie ar urmări o strategie de manipulare care ar presupune crearea unui dușman fictiv, producerea unor teorii ale conspirației, folosirea sindromului de cetate asediată, etc. Iată cum arată, de fapt, structura adevăratei propagande anti-democratice susținute de cei care au circulat acel text. 1. Se pornește la demonizarea adversarului, prin asocierea oricărei inițiative de apărare a Căsătoriei ca fiind uniunea între un bărbat și o femeie, ca bază solidă pentru creșterea și educarea copiilor noștri, cu evenimente oribile din istorie: Holocaustul împotriva evreilor, de pildă. Exemplu: să asociezi apărarea Căsătoriei între un bărbat și o femeie cu Holocaustul este un fapt monstruos. Este, dincolo de deformarea punctului de vedere al celor care apără Căsătoria între un bărbat și o femeie, o minimalizare și o trivializare a suferinței evreilor în Cel de-al Doilea Război Mondial și de-a lungul istoriei. Ceea ce reprezintă, în sine, o poziție profund antisemită. 2. Se produc teorii ale conspirației care "explică" cum anume dușmanii fictivi – în acest caz, creștinii, conservatorii, cei care susțin definiția Căsătoriei ca fiind între un bărbat și o femeie –sunt cauza diverselor disfuncționalități și probleme (reale) cu care se confruntă oamenii: de exemplu, violența domestică din familia "tradițională" sau violența din comunitățile gay. Exemplu: Să susții că gay-ii ar fi victimele unei persecuții monstruoase dusă de creștini împotriva lor. În fapt, activiștii gay Patrick Letelier și David Island arată în "Men Who Beat Men Who Live Them" următoarele: "probabilitatea actelor de violență în cuplurile gay este matematic dublă față de cuplurile heterosexuale… credem că 650.000 de bărbați gay sunt victime ale violenței domestice în fiecare an în Statele Unite". Așadar, aruncând vina violenței, și încă a unei violențe monstruoase, de tipul Holocaustului, asupra creștinilor și conservatorilor, maschezi formele și cauzele reale ale suferinței în rândul comunităților gay. 3. Se creează sindromul de cetate asediată. Se produc și se exacerbează emoții noi (adică emoții care în prealabil nu existau în spațiul public, cum ar fi disprețul față de presupuse "fobii" de tipul homofobiei), în general negative (dezgust, neîncredere, ură față de oricine susține o poziție creștină sau conservatoare). Exemplu: Toți cei care susțin Căsătoria între un bărbat și o femeie sunt acuzați, in corpore, că ar avea ceva cu gay-ii, că ar fi homofobi. Nu este prezentată, nici un moment, poziția corectă a apărătorilor Căsătoriei – care apără, în fapt, Căsătoria dintre un bărbat și o femeie ca fiind fundamentul familiei, celula de bază a societății și cel mai bun mediu pentru dezvoltarea armonioasă, psihologică, emoțională, spirituală și intelectuală, a copiilor. Nu – toți cei care susțin Căsătoria așa cum a fost ea în toate timpurile și în toate marile culturi și tradiții ale omenirii sunt acuzați că se tem de gay, că au ceva cu gay-ii, și sunt catalogați drept "retrograzi", "creștinopați", "din Evul Mediu", oameni care s-ar opune progresului omenirii spre culmile noului socialism globalizat. În fapt, "creștinopații" sunt cei care spun – ok, omenirea poate s-o pornească din nou spre culmile socialismului, cum a mai pornit-o de atâtea ori în secolul XX; dar, dacă vrem să rezistăm la o nouă catastrofă, rezistența nu va fi pe câmpul politic, ci în planul familiei: prin protejarea familiei și a copiilor, a minților și sufletelor acestora, de noua propagandă, care ne amintește atât de tare de vechea propagandă și de vechile minciuni bolșevice. 4. Se ajunge la violență, interpretată ca reacție justificată pentru cauza dreaptă a progresului și ca o confirmare a existenței reale a dușmanului fictiv și a conspirațiilor și agresiunilor de care "creștinopații", conservatorii și toți cei care își păstrează uzul rațiunii și al bunului-simț se fac vinovați. Exemplu: chiar atacurile împotriva "creștinopaților" pornite de autorul textului căruia îi răspund aici este o formă de hate speech și de violență. Dar hate speech-ul nu este hate speech când este orientat împotriva conservatorilor, a "creștinopaților" și a oamenilor de bun-simț. Dacă creștinii și conservatorii sunt înjurați și calomniați, dacă creștinilor și conservatorilor li se pune pumnul în gură, dacă sunt hărțuiți în tribunale și băgați la închisoare, cum vedem că se întâmplă pe alte meleaguri, de pildă în anumite state din SUA – ei bine, mâncăm popcorn și ne bucurăm: homofobii și-o merită, free speech-ul nu e pentru "retrograzi din Evul Mediu." 5. Se pretinde că respectiva stare de fapt, de pildă dorința unor căsătorii sau a unor parteneriate civile gay în societate, era preexistentă, iar politicienii care se folosesc de ea nu fac decât să reprezinte, democratic, starea de spirit a unui electorat de regulă exagerat ca număr și în ceea ce privește intensitatea pasiunii politice "pentru cauză". În consecință, legalizarea unor proiecte de căsătorii și de parteneriate civile și de căsătorii "gay" sau între mai mulți parteneri (cum se întâmplă deja în Brazilia) e interpretată ca legitimă din punct de vedere democratic. Exemplu: Filosoful britanic Sir Roger Scruton ne amintește că în anii 60, în mediile universitare britanice în care s-a format, în care prezența gay-ilor era destul de consistentă, nimeni nu s-ar fi gândit vreun moment la legalizarea unor parteneriate civile sau căsătorii gay. În fapt, premisa cu care a pornit propaganda LGBTQ în anii 60 era următoarea: e treaba fiecăruia ce face la el în dormitor. Acum, ce face fiecare în dormitor e scos în spațiul public – și e transformat în pretenție pentru drepturi politice suplimentare pe baza "orientării sexuale" sau a "preferințelor sexuale". Drepturi politice care însă, o dată ce sunt recunoscute de stat și legiferate, limitează libertatea de conștiință, libertatea religioasă și libertatea de expresie a unei vaste majorități a populației. Toți cei care vor mai îndrăzni să spună, după acea, că o Căsătorie este între un bărbat și o femeie vor risca să fie marginalizați, arătați cu degetul, dați afară de la locul de muncă, târâți în instanțe și băgați la închisoare, cum vedem deja că se întâmplă în Statele Unite. 6. Se deformează, cu orice preț, poziția preopinenților din tabăra apărătorilor Căsătoriei – poziție care nu este niciodată prezentată ca atare. Exemplu: Nu vei spune niciodată ce apără sau de ce apără creștinii și conservatorii Căsătoria între un bărbat și o femeie. Ce dacă ei spun, iar și iar – noi apărăm familia care e nucleul de bază al societății în fața unor atacuri antidemocratice și antiraționale; ce dacă ei spun, iar și iar – nu avem nimic cu gay-ii, nu despre gay e discuția, iar felul acesta de a pune problema face rău tuturor, inclusiv gay-ilor. Vei evita orice confruntare deschisă cu poziția lor, în timp ce vei arunca, iar și iar, vechile sloganuri, pe principiul că o minciună repetată suficient de des se transformă într-un adevăr. Vei spune, așadar, că ei sunt niște conservatori demonici, oameni care susțin teorii ale conspirației, retrograzi și homofobi dezgustători, oameni pe care oricine îi atacă și îi înjură, pe care oricine îi sabotează indiferent de josnicia mijloacelor folosite face un bine societății, deoarece netezește, nu-i așa, calea progresului inevitabil spre noul socialism și totalitarism (deocamdată) "soft". Structura asta e identică și identificabilă ca atare în toate mișcările politice antidemocratice, anticreștine și marcate de o pasiune vecină cu posedarea ideologică: de la anarhiștii și teroriștii bolșevici ai secolului al XIX-lea, de la posedați ideologic precum Serghei Neceaev și Vladimir Ilici Lenin, la Troțki, Stalin, Mao și Pol Pot, la Hitler și Mussolini, via mișcările anarhiste și radicale de stânga ale anilor 60, la mișcări de stânga radicale din ziua de azi cu rădăcinile în ideologia unor Neceaev, Troțki și Lenin. O propagandă care nu ajută pe nimeni cu nimic – în afară de neobolșevici, de aceia care au recosmetizat și au transformat vechea luptă de clasă în lupta de identitate sexuală și gen."

Liviu Chilian
2 mai 2018
Ba, arabou! Lighioana! Noi, Romanii, vom creste Vlasia din nou!

Vlasia, Pădurea Romanilor, ne'a ajutat sa supraviețuim! Ne'a aparat de djinii, de duhurile rele otomane, musulmane! Omul rational spune ca istoria se repeta! Noi, Romanii de azi, suntem asediati de DUHURILE RELE zsidanesti-Amerikknare! Este realitate! Amerikknarii vor sa IMPUNA legalizarea narcomaniei la nivel global, alaturi de alte tare patologice precum poponarismul si ciochismul! Cum ne putem apăra noi, Romanii, de Amerikknarism/Sorosatanism? Recurgem la istorie. Vom creste Vlasia din nou! --- D'le! Narcomania din Tampitopole, marile pestilente("orase") si Flankkl Natangului, este, alaturi de prostituție si alcoolism, parte din industria lucrativă a Mafiei Italiene(vezi si incidentul Colectiv). Mafia Italiană foloseste BANDITI Rromarlani. Cei trei BANDITI din Tampitopole ce au...inaugurat Nuba Beach Bar, sunt mafioți! Botezatu, poponarul psihopat ce a tinut Bamboo, e mafiot! Acesta e adevarul! Vedeti cum acționează oratani'asta ce'si zice arabou, nume...caragialesc. Ha!. Crede ca impresionează daca azvârle pe ecran etichete psiho. Ba, lighioana! Caragiale e etern. Prin...Branzovenescu si Farfuridi

Liviu Chilian
2 mai 2018
Adevarul

In Mamaia, Mamaia Nord, 90% din turismuisti s'au drogat! In camerele de hotel, pe plaja, in baruri. Si Ilie Nastase a venit, cu noua...ciochista("kkcerire") in Mamaia, sa fumeze marijuana, sa se...linișteaska. In Vama Veche au mers NUMAI narcomaniaci -100%. Totul este DOCUMENTAT! Turistii normali au mers in Eforie si putini in Sud.Asa cum hotii cred ca toti oamenii sunt hoti, decerebratii "cred" ca toti oamenii sunt ca ei! Ca nu mai sunt oameni raționali pe Terra

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4425 secunde