Hăinuțe contrafăcute pentru copii, confiscate în Portul Agigea

119
Hăinuțe contrafăcute pentru copii, confiscate în Portul Agigea - hainutecontrafacute-1535649188.jpg

Articole de la același autor

Sute de hăinuțe pentru copii, susceptibile a fi contrafăcute, au fost descoperite de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali de la Biroul Vamal Constanța Sud, într-un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea din China.

Aceștia au participat la controlul amănunțit efectuat în baza analizei de risc, de către lucrătorii vamali, la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza municipiului București. Administratorul societății comerciale în cauză este un cetățean român, în vârstă de 50 de ani, cu domiciliul pe raza municipiului București.

În urma controlului, au fost descoperite 350 articole vestimentare pentru copii, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute.

"Bunurile, a căror valoare, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma totală de 96.600 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate", precizează reprezentanții Gărzii de Coastă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8507 secunde