€ 4.6639
£ 5.2762
$ 4.1179

Mai multe ştiri online:

Haine și ghete contrafăcute, descoperite în Portul Constanța Sud Agigea

Ştire online publicată Joi, 08 Noiembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali de la Biroul Vamal Constanța Sud, au descoperit în Portul Constanța Sud Agigea, într-un container sosit din China, îmbrăcăminte și încălțăminte, în valoare de peste 3.910.000 lei, susceptibile a fi contrafăcute.

Astfel, marți, 6 noiembrie, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au efectuat un control amănunțit, containerul având ca destinatar o societate comercială de pe raza municipiului București. Administratorul societății comerciale este un cetățean polonez, în vârstă de 54 de ani.

„În urma controlului, au fost descoperite 6.240 articole vestimentare și încălțăminte (ghete și treninguri) susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute. Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma de aproximativ 3.914.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun”, precizează reprezentanții Gărzii de Coastă. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7606 secunde