€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Haine contrafăcute, vândute la Constanța. Ce spun oamenii legii

Ştire online publicată Luni, 04 Iunie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Jandarmii au surprins în Constanța, două persoane care doreau să vândă fără a îndeplini condițiile prevăzute de lege, 147 de articole de îmbrăcăminte.


Duminică, 03 iunie a.c., ora 09.00, jandarmii Grupării Mobile Constanța care se aflau în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în apropierea „Târgului Duminical” din municipiul Constanța, au surprins două persoane în timp ce comercializau, fără a îndeplini condițiile prevăzute de lege, 147 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, susceptibile de a fi contrafăcute. 


Luate la întrebări, nu au putut prezenta documentele de proveniență a mărfii. În plus, nu deținea nici autorizație de comercializare a bunurilor. Prin urmare, jandarmii le-au întocmit actele de constatare pentru fapta de punere în circulație, fără dret, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Bunurile oprite de la comercializare (articole de îmbrăcăminte -tricouri, pantaloni scurți sport, lenjerie intimă, pantofi sport, papuci și borsete) au fost indisponibilizate, în vederea confiscării. 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7668 secunde