Haine aduse din Turcia, vândute ca fiind de firmă

291

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au ridicat sute de articole vestimentare, bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în urma unei ample acțiuni desfășurate în punctul de trecere a frontierei Vama Veche.

Vineri, 12 iulie, polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Mangalia și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în domeniul transportului internațional de persoane, ruta Turcia - România.

"Scopul acțiunii este identificarea persoanelor care introduc în țară bunuri contrafăcute, prin intermediul curselor regulate de transport. În acest context, polițiștii au descoperit în compartimentele pentru bagaje ale autocarelor selectate aproximativ 250 de articole vestimentare. Acestea purtau însemnul unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. În cauze, polițiștii au întocmit cinci dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute, faptă prevăzută și pedepsită de Legea 84/1998", precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Totodată, polițiștii constănțeni au aplicat două sancțiuni contravenționale în cuantum de 5.000 lei conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite și au ridicat în vederea confiscării peste 340 de articole textile. În activitate au fost angrenați și polițiști ai Gărzii de Coastă Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4965 secunde