€ 4.7569
£ 5.4424
$ 4.1883

Mai multe ştiri online:

Guvern: Salariile din industria de apărare, acordate indiferent de comenzi

Ştire online publicată Miercuri, 16 Mai 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Guvernul a adoptat, miercuri, o Ordonanță de Urgență prin care se vor putea acorda banii necesari pentru menținerea personalului specializat din industria de apărare.


"În ședința de Guvern de astăzi a fost adoptată o ordonanță de urgență care modifică și completează legea 232/2016 privind industria națională de apărare (...) E o măsură care corectează anumite deficiențe în legea industriei de apărare adoptată în anul 2016, în sensul că se procedează la simplificarea procedurii de autorizare și înscriere în registru a operatorilor economici care au capacitățile pentru apărare în industrie", a anunțat, miercuri purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu, informează Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Executivului, este vorba de banii care se alocă pentru menținerea personalului specializat din industria de apărare.

"După ce această ordonanță de urgență va intra în vigoare, se va putea permite (...) autorizarea și înscrierea în registru a operatorilor economici cu capital de stat din industria de apărare și se vor putea acorda sume de bani necesare pentru menținerea personalului specializat din industria de apărare, un instrument ce asigură faptul că industria de apărare românească și expertiza de specializate nu vor fi afectate de fluctuațiile de comenzi. E vorba despre banii de nucleu (...), adică suma de bani care se alocă pentru menținerea personalului specializat din industria de apărare", a mai afirmat Nelu Barbu.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6252 secunde