Grupări specializate în proxenetism, destructurate. Cum acționau la Constanța

484
Grupări specializate în proxenetism, destructurate. Cum acționau la Constanța - proxenetism-1450202938.jpg

Articole de la același autor

Căutau fete din familii dezorganizate și le puneau să se prostitueze. Asta până când oamenii legii le-au dat planurile peste cap.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și procurorii DIICOT au destructurat două grupări infracționale care ar fi exploatat sexual mai multe minore și tinere. Pentru a da de urma lor, oamenii legii au percheziționat 22 de domicilii din Constanța, Medgidia și Hârșova.

Perchezițiile au vizat membrii a două grupări infracționale care ar fi exploatat sexual mai multe fete.

În urma cercetărilor, a reieșit că una dintre grupări, formată în anul 2014, ar fi obținut foloase de pe urma practicării prostituției, sub paravanul funcționării legale a unui salon de masaj din municipiul Constanța.

Membrii grupării ar fi postat anunțuri cu oferte de angajări și de masaj, însoțite de numere de telefon de contact și fotografii ale tinerelor pe site-uri de profil, precum și prin flyere distribuite prin intermediul unor taximetriști.

Concomitent, membrii celei de-a doua grupări ar fi recrutat și exploatat sexual tinere, chiar și minore, folosind în acest scop apartamente închiriate în Constanța.

În ambele cazuri, membrii grupărilor infracționale s-ar fi orientat către persoane vulnerabile, mai exact din familii dezorganizate sau cu posibilități materiale reduse, atât de la oraș, cât și de la sat.

14 persoane au fost aduse la sediul DIICOT Constanța, pentru audieri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 16 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Dosarul Colectiv. Decizia procurorilor DNA
Miercuri, 16 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Avocatul Casei Regale, audiat la DNA
Pagina a fost generata in 0.9595 secunde