€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

GRUPARE SPECIALIZATĂ ÎN TRAFIC DE PERSOANE, DESTRUCTURATĂ

Ştire online publicată Vineri, 13 Aprilie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii brigăzilor de combatere a criminalității organizate din Brașov, București, Craiova și Mureș, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au efectuat două percheziții la locuințele unor persoane bănuite de constituire a unui grup infracțional organizat și trafic de persoane. Cinci membri ai grupării au fost reținuți.

La data de 11 aprilie a.c., polițiștii brigăzilor de combatere a criminalității organizate din Brașov, București, Craiova și Târgu Mureș, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au acționat pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism.

Membrii grupării sunt bănuiți că, în perioada mai 2017 – prezent, ar fi recrutat, adăpostit și transportat femei, în scopul exploatării acestora prin obligarea la practicarea prostituției, în Germania.

Astfel, au fost efectuate două percheziții la locuințele din municipiul București ale persoanelor bănuite, au fost puse în aplicare 11 mandate de aducere, 9 în municipiul București, unul în municipiul Târgu Mureș și unul în municipiul Craiova.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizați aproximativ 44.900 de euro, 300 g. de aur, două autoturisme și mai multe înscrisuri.

Polițiștii au depistat cinci persoane bănuite, trei bărbați și două femei, cu vârste cuprinse între22 și 50 de ani, care au fost reținute pentru 24 ore, ulterior fiind arestate preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7701 secunde