Gruia Stoica liber cinci zile pentru a-și face investigații medicale

103
Gruia Stoica liber cinci zile pentru a-și face investigații medicale - stoica-1410276440.jpg
Omul de afaceri Gruia Stoica, aflat în arest la domiciliu, va fi lăsat în libertate timp de cinci zile pentru a-și face investigații medicale la o clinică din București. 
Magistrații Curții de Apel Ploiești au decis, marți, la al doilea termen de judecată pe fond al procesului de corupție al lui Gruia Stoica și al avocatului Doru Boștină, să îi permită omului de afaceri, aflat în arest la domiciliu, să își părăsească locuința pentru a merge la o clinică medicală privată pentru investigații de specialitate.
Astfel, judecătorii au încuviințat ca în perioada 15 - 19 septembrie Gruia Stoica să părăsească domiciliul pentru a face investigații medicale care au fost deja prescrise. Decizia este definitivă, potrivit Mediafax.
Gruia Stoica este acuzat că i-ar fi dat avocatului Doru Boștină trei milioane de euro pentru a afla prețul cerut de CFR Marfă la o licitație.
Dosarul a fost strămutat la Curtea de Apel Ploiești, după ce ICCJ a admis cererea omului de afaceri de mutare a cauzei de la Curtea de Apel București.
Gruia Stoica a fost arestat preventiv în 30 ianuarie.
La jumătatea lunii februarie, procurorii i-au trimis în judecată pe Gruia Stoica în stare de arest preventiv și pe Doru Boștină cu interdicție de a părăsi țara. Ulterior, în 9 mai, instanța a decis ca Gruia Stoica să fie judecat în arest la domiciliu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3422 secunde