Groaznic accident rutier! Autoturism prins între două tiruri

941
Groaznic accident rutier! Autoturism prins între două tiruri - accident116903300-1543074876.jpg

Articole recomandate

Un autoturism în care se aflau doi tineri, care erau frați, a fost "prins" între două TIR-uri. Băiatul de 21 de ani nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decedat la fața locului, iar sora lui, mai mică cu un an, a fost transportată în comă la spitalul din Deva.

Deocamdată nu se cunosc cauzele exacte care au dus la producerea tragediei. Martorii oculari au povestit că mașina în care se aflau cei doi frați ar fi vrut să vireze la stânga pe un drum secundar, moment în care ar fi fost lovită în plin din spate de un TIR și proiectată în altul de pe contrasens.

"Pompierii militari specializați în descarcerare, prim ajutor și stingere, de la Detașamentul eva și Secția Ilia au intervenit la accidentul rutier, produs în localitatea Vețel, în care au fost implicate, două autotrenuri și un autoturism. În urma coliziunii, un bărbat și o femeie, au rămas blocați în autovehicul. Concomitent cu operațiunile de descarcerare s-au desfășurat manevrele de stabilizare a celor doi răniți grav. Bărbatul a fost declarat decedat la locul accidentului de medicul SAJ, în timp ce femeia transportată în stare de inconștiență la UPU Deva", a declarat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

Unuia dintre șoferii de TIR i s-a făcut rău în momentul în care a aflat că un om a murit și a avut nevoie de îngrijiri medicale din partea paramedicilor SMURD.

Polițiștii investighează circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.

TIR-urile transportau anvelope și autoturisme. Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost blocat preț de câteva zeci de minute, circulația fiind deviată temporar pe DJ 706A.

Sursa: realitateatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7084 secunde